Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az orvosi megnevezése ennek a viselkedési formának?

Figyelt kérdés

Megbolondul ha párkapcsolatba kerül.

Kiharcolja mindig, hogy vele legyen foglalkozva, körbe legyen ugrálva. Ha máshogy nem, akkor feszültséget generál, mindegy milyet, hogyan, de akkor is róla szóljon az egész nap.

Ha szembesítem vele, KIFORDUL önmagából, személyisége eltorzul. /ilyenkor támad, és engem állít be elmebetegnek/

Hisztizik, őrjöng, kínlódik, megkeveri a nem létező sz@rt is.

Az addig megbeszélt dolgokat megmásítja, saját magának ellent mond, majd össze vissza beszél mindenféle általa gondolt, valósnak vélt dologról.

Kever kavar, és nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Az utolsó pillanatban lemondja a randit, majd előadja, hogy pedig mennyire várta. Végül engem hoz ki belőle hibásnak.

Ha előre lépek egyet, ő hátra kettőt. Ha nem foglalkozok vele, akkor turbó üzemmódra kapcsol és bármit megadna, csak maradjon fent ez a tarthatatlan állapot.

Nárcisztikus talán? Elég sok pontban ráillik.

2022. júl. 14. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy még mindig vele?
2022. szept. 11. 15:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Mert a semmitől minden jobb, hittem naívan. Napi 12-16 órákat dolgozok, időm sincs keresgélni, randizni mással. Építkezek mellette, a világom nem tudom sokszor.

Jól esik mikor hébe-hóba odateszi amije van, ezért.

2022. szept. 11. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Hat kérdező ne haragudj, de ilyen mentalitással pontosan ezt erdemled. Szóval akármi jobb, csak legyen lyuk? Gusztustalan…
2022. szept. 11. 16:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van 13-as. A kérdező is orvosi eset, bár biztosan ez sem érdekli, mert nem tanácsért jött.
2022. szept. 12. 10:36
 15/16 NTBS ***** válasza:
Nem tudom, de szakítás a megoldás.
2022. szept. 12. 13:11
 16/16 A kérdező kommentje:

A jó tanácsot szívesen fogadom, meghallgatom, amit gondolok azt elsajátítom.

A véleményeteket meg nyugodt szívvel adjátok ki.

2022. szept. 14. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!