Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az orvosi megnevezése ennek a viselkedési formának?
Megbolondul ha párkapcsolatba kerül.
Kiharcolja mindig, hogy vele legyen foglalkozva, körbe legyen ugrálva. Ha máshogy nem, akkor feszültséget generál, mindegy milyet, hogyan, de akkor is róla szóljon az egész nap.
Ha szembesítem vele, KIFORDUL önmagából, személyisége eltorzul. /ilyenkor támad, és engem állít be elmebetegnek/
Hisztizik, őrjöng, kínlódik, megkeveri a nem létező sz@rt is.
Az addig megbeszélt dolgokat megmásítja, saját magának ellent mond, majd össze vissza beszél mindenféle általa gondolt, valósnak vélt dologról.
Kever kavar, és nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Az utolsó pillanatban lemondja a randit, majd előadja, hogy pedig mennyire várta. Végül engem hoz ki belőle hibásnak.
Ha előre lépek egyet, ő hátra kettőt. Ha nem foglalkozok vele, akkor turbó üzemmódra kapcsol és bármit megadna, csak maradjon fent ez a tarthatatlan állapot.
Nárcisztikus talán? Elég sok pontban ráillik.

Idióta 🤣
Kontroll mániás, kisebbségi komplexusos, biztos nem csak egy problémája van.

Köszönöm a válaszokat.
#3-as Nem, nem mindegy. Nem akarok tudatlanságban élni. Meg akarom érteni mindazt, ami körülvesz, látok tapasztalok.
A fenti dolgoknak utánaolvasok.

A leírás egyik fele borderline-ra utal, a másik fele meg szimpla szociopatára. Teljes diagnosist ennyi információból nem lehet felállítani.
Egyébként meg nem mindegy? Játszani akarod a pszichológust vagy mi? Inkább szabadulj meg tőle mielőbb ha jót akarsz lenni. Nem rád tartozik a kezelése hanem a szakemberekre.
Valaki elindít egy szálat, majd a következő hozzászóló azt viszi tovább.
NEM AKAROM KEZELNI, csak érdekelt, hogy mi ennek a viselkedési formának az orvosi megnevezése.
Elég sűrűn látni ilyesmi viselkedést a nőknél, és szimplán érdekel, hogy mégis mi ez.
Továbbá nem tanácsért jöttem, felnőtt, cselekvőképes férfiként el tudom dönteni, hogy akarok -e vele kínlódni /nem/, vagy keresek olyat aki nem az állatorvosi ló esete.

Narcikrol sokminden illik ra
Gázlángolás, nem te kellesz hanem csak amiket toled kap, figyelem odaadás szex rajongás stb, ha nem kapja ezeket hisztizik manipulál konyorog sír, viszont az mellett hogy neki tookeletes vagy ill tele joval ez haragot es duhot vált ki belole, le akarja ezeket törni hogy te is arrogáns boldogtalan legyel ahogy ő, önszeretetuk nincs ezert ha te szeretettel fordulsz felé azt blokkolja befogadni nem tudja, mégis elvárja a rajongásokat mert kivulrol akarja magát erositemi hogy ő jo mert belul nem hiszi annak magát.
Esetleg exek miatti sérelmet is a nőkön akar megbosszulni.
Szerinte minden nő r.banc az apácák is. Bizonyitani nem lehet neki semmit.
Hosszu távon leépitenek onbecsulest rombolnak ez mellett meg a tenyerén hordoz hogy ne tudj kilepni össze legyél zavarva.
Kisziv mindent beloled aztán epdob majd ha mar nem tudsz rajongani nem adsz szexet nincs tőled "ellátmány", mert összetört, átlátod őt, es keres mást aki még nem ismeri

Még "együtt" vagyunk.
Az utókornak szánom az alábbiakat..
Az ilyen nővel NEM szabad kapcsolatot létesíteni. Ha felismered, menekülj.
Inkalkulábilis, boldog pillanatait téboly, zavarodottság váltja fel. Nagyon erős személyiségnek kell lenni, hogy a férfi ne verje úgy arcon, hogy átrepüljön a negyedik dimenzióba. Még Szent József keze is megremegne, mikor órákon keresztül hallgatja a ragmálódását. Tisztelem a Nőket, viszont akinek nincs tapasztalata ilyenben, az addig ne törjön pálcát a fejem felett, amíg át nem éli ennek minimum az 1%-át!
Egyik pillanatban gyűlöl, a másikban mindent megtenne értem /percek leforgása alatt/. Élteti a szégyenérzet, bűntudat amit ez miatt érez. Óriási ellentét van benne, részben átlátja a problémát, de nem tudná elviselni például, ha mással összejönnék, ezzel őt hanyagolnám.
Az ilyen hajlamos az öngyilkosságra.
Voltam pszichiáternél, elmeséltem a tapasztaltakat. Az orvos értetlenkedve kérdezte Tőlem, idézem: "Látja, hogy milyen súlyos a probléma. Meg is érti. Akkor miért szenved Vele?".
Nektek is elmondom. Így nőttem fel, ezt ismerem. Ezt vonzom be. Ennyi.
Még egyszer nyomatékosan felhívom a figyelmeteket, hogy az ilyen embert el kell kerülni. Nem szabad Vele leállni, mert tönkreteszi a lelketeket, és kihozza az emberből az állatot. És nem ér annyit egy ilyen súlyosan, halmozottan beteg nő, hogy egy gyengébb pillanatban kárt tegyetek benne, majd kaptok egy 20 év életfogytiglant, mert a pofontól beverte a fejét, amitől meghal. Btk. 161. § Erős felindulásban elkövetett emberölés 2-8 évig terjedő szabadságvesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!