Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő a belső értéket vagy valójában csak a kinézetet és/vagy a pénzt keresi egy férfiben?
Szerintem meg az az undorító, hogy besértődsz azon, hogy számít a külső. Én viszont kikérem magamnak.
Mit akarsz, olyannal jöjjünk össze, akihez nem vonzódunk, de annyira csodásak a belső értékei? Hát bocs, de ez max. egy barátsághoz elég (és nem is rád vonatkozik, hanem a tényleg rendes, jó fej pasikra). Hát fogd fel szépen, hogy a vonzalomhoz kell, hogy külsőre tetsszen a másik. Jó édes ****, az az undorító.
Amúgy az, hogy valakinek számít a külső, vagy akár a pénz, kizárja, hogy a belső is számítson?
Hát nekem a külső és a belső is egyformán számít.
Ha meg egy férfi patkány belsővel rendelkezik, és mégis kap esélyt, az nem erkölcstelenség, felszínesség és alantasság miatt van, hanem azért, mert az elején rohadtul nem mindig derül ki, milyen ember a másik. Akármennyire is vergődsz, azoknak is volt egy jobbik arcuk, akikre fújtatsz, hogy patkányok, meg még ha tényleg azok is, akkor is általában nem fekete-fehérek az emberek, hanem volt valami jó tulajdonságuk, amivel az elején megfogták a másikat. Ahhoz, hogy valaki gyorsan jöjjön rá, hogy milyen ember a másik, emberismeret és tapasztalat kell. Így teljesen természetes, hogy fiatal lányok párszor mellényúlnak, és fiúkkal is meg szokott történni ugyanez (hogy összejönnek valami szemét pitsával, és hónapokig, évekig vakok arra, hogy milyen valójában).
És nem, nem látjátok ti sem előre a lány helyett, hogy a pasi ilyen meg olyan. Csak az irigységtől fújtattok mindenkire, aztán lehet mondani, hogy "én megmondtam", amikor tényleg bejön.
Soha nem hinném el, hogy ilyen szociális 0-k ítélnek meg 5 perc alatt helyesen valakit, olyan emberek, akik annyit nem tudnak felfogni, hogy egy szexuális/párkapcsolatnál teljesen normális, hogy fontos a külső, a vonzalom, de ez semmiképp nem zárja ki, hogy a belső értékek is azok legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!