Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar társadalomban miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar társadalomban miért olyan rendkívűl elutasítóak a magyar nők az átlagos férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés
Miért a külföldieket, a celebeket és a szupergazdagokat részesítik előnyben?

2022. júl. 10. 06:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
Átlagos az a pasi, aki egy kb 50 kilós kutyát a gyerekének tekint és nincs is más témája, mindent a kutyához kell igazítani? Vagy aki kijelenti, hogy ő csak szép, napos időben hajlandó dolgozni, akkor is max 4 órát (ételfutár), és arról érdeklődik az első találkozáskor, hogy mennyi a fizetésem, esetleg el tudom-e őt tartani, ha "úgy alakulna". Ők átlagosak? És ők szerintem a mai napig csodálkoznak, hogy miért nincs még senkijük...
2022. júl. 10. 07:19
 12/28 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert a Béla gyári melós alkoholista 170 cm/110 kilóval azt hiszi magáról hogy ő átlagos!

Ha ez az átlag akkor én nem kérek belőle

2022. júl. 10. 07:28
 13/28 anonim ***** válasza:
86%

"Azert, mert a ribiskedes nincs kelloen szankcionalva a nagy libsi szabadossag neveben....

38F incel"

https://www.youtube.com/watch?v=W_FRPoJIrlI&ab_channel=Sound..

2022. júl. 10. 07:40
 14/28 anonim ***** válasza:
2%

"Ha ez az átlag akkor én nem kérek belőle"

Én meg az ilyen ostoba nőkből!

2022. júl. 10. 08:00
 15/28 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj, hogy sokan így is “összeszedjük a legalja szemetet” (incelek) fiatalon és naivan, mielőtt találkozunk valaki valóban normálissal.
2022. júl. 10. 08:11
 16/28 anonim ***** válasza:
94%

A magyar társadalomban miért olyan rendkívűl elutasítóak a magyar FÉRFIAK az TELTEBB NŐKKEL szemben?

Miért a VÉKONY, a SZÉPARCU és a SZUPERNAGYMELLŰEKET részesítik előnyben?

2022. júl. 10. 08:13
 17/28 A kérdező kommentje:

Én azért, mert nekem Sanyibá anno azt tanította, hogy csak olyan nővel szabad kezdeni, akit fel bírsz emelni...

2022. júl. 10. 08:25
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

Miért is ostoba?

2022. júl. 10. 08:26
 19/28 anonim ***** válasza:
93%

Én azért, mert nekem Bözsi néni anno azt tanította, hogy csak olyan FÉRFIVAL szabad kezdeni, aki NEK MEGFELELO AZ EGZISZTENCIAJA

2022. júl. 10. 08:38
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem, egyáltalán nem ez az átlag Ne az itteni arányokból indulj ki.

#15 Na igen, amíg nem alakul ki valami egészségesnek mondható önnbecsülés, addig csak a kukázunk a barmok közöt. Amikor meg megismerünk egy normálisat,akkor esik le, hogy mennyi időt elpazaroltunk idiótákra feleslegesen.

2022. júl. 10. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!