Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar társadalomban miért olyan rendkívűl elutasítóak a magyar nők az átlagos férfiakkal szemben?
Azért mert a Béla gyári melós alkoholista 170 cm/110 kilóval azt hiszi magáról hogy ő átlagos!
Ha ez az átlag akkor én nem kérek belőle
"Azert, mert a ribiskedes nincs kelloen szankcionalva a nagy libsi szabadossag neveben....
38F incel"
https://www.youtube.com/watch?v=W_FRPoJIrlI&ab_channel=Sound..
"Ha ez az átlag akkor én nem kérek belőle"
Én meg az ilyen ostoba nőkből!
A magyar társadalomban miért olyan rendkívűl elutasítóak a magyar FÉRFIAK az TELTEBB NŐKKEL szemben?
Miért a VÉKONY, a SZÉPARCU és a SZUPERNAGYMELLŰEKET részesítik előnyben?
Én azért, mert nekem Sanyibá anno azt tanította, hogy csak olyan nővel szabad kezdeni, akit fel bírsz emelni...
Én azért, mert nekem Bözsi néni anno azt tanította, hogy csak olyan FÉRFIVAL szabad kezdeni, aki NEK MEGFELELO AZ EGZISZTENCIAJA
Nem, egyáltalán nem ez az átlag Ne az itteni arányokból indulj ki.
#15 Na igen, amíg nem alakul ki valami egészségesnek mondható önnbecsülés, addig csak a kukázunk a barmok közöt. Amikor meg megismerünk egy normálisat,akkor esik le, hogy mennyi időt elpazaroltunk idiótákra feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!