Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni a nyugati környékén?

Még valamikor nagyon régen én is ilyen módon próbáltam ismerkedni kedves kérdező. Érthető, ha az ember ki akar kapcsolódni a mindennapi mókuskerékből.
Évtizedekkel ezelőtt (1970-es és 1980-as évek,) még valóban voltak komolyabb szórakozóhelyek, önfeledtebbek, felhőtlenebb idők jártak.
Manapság azt vallom, hogy szinte majdnem KIZÁRÓLAG(!) munkahelyi kapcsolatok által - a közös együttműködés elvárt kötelezettsége miatt. De szerintem mindenképpen ez a legesélyesebb, amit leírtam...
Családdal, rokonsággal közös ismeretségi hálózat révén? Esetleg osztálytalálkozó szervezése útján - kivel mi történt X időszak alatt?
Nekem még a közelmúltban az egyházi kapcsolatok is majdnem kiemelkedő módon gyümölcsöt termettek.

Miért a "nyugati környéke"? Mozgássérült vagy?
Csak mert, egy normális, 30-as nő, akkor és ott kefél, amikor akar. És ehhez nem kell modellnek lenni, elég ha 70 kiló alatti, heti 4X fürdik, és megvan legalább az első pár foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!