Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan segíthetnék a bátyámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék a bátyámnak társat találni?

Figyelt kérdés
Bátyám 32 éves, nagyon jó ember és semmi baj nincs vele. Mégis nagyon szerencsétlen a párválasztás terén. Hogyan tudnék neki segiteni?
2022. júl. 8. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Sehogy.

Te összejönnel olyannal, akit a nővére unszol? Nekem ez borzasztó kiábrándító lenne.

2022. júl. 8. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mitől szerencsétlen? Nem talál senkit vagy szerinted nem neki valókat választ?
2022. júl. 8. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el őt nőtársaságba sűrűn, hátha.
2022. júl. 8. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne cseszd el az életét! Addig örüljön!
2022. júl. 8. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:

#2 talál, de általában nem becsülik meg és kihasználják.

1# Engem is a bátyám mutatott be a férjemnek, jó vége lett, nem volt kiábrándító.

#3 köszi!

#4 hogy érted??

2022. júl. 8. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Úgy értem ahogy írtad. Ki fogják használni.
2022. júl. 8. 23:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélgethetsz vele a témában (ha vagytok olyan kapcsolatban, akad megfelelő alkalom, és hajlandó meg szerinted szüksége van egy lelki szemetesládára valami szakítás után). Jó, ha az ember kívülről látja legalább utólag, mit rontott el, mire figyeljen legközelebb. Ez semmiképp nem azt jelenti, hogy te mondd meg neki, mit csináljon másképp, kit keressen inkább vagy pláne mi nem tetszik neked egy aktuális jelöltben. Hisz mindenkinek annyira egyedi szempontjai vannak. Valószínűleg ő nem arra vágyik egy nőben, amire szerinted vágyik :) Csak mint a pszichológus, kérdezz és hallasd meg, de ne véleményezz, ne tanácsolj, maradj pártatlan. Jöjjön rá ő, mit akar és mit kell ehhez tennie.

Hát az ilyen házinyúlra-lövéseknek, minthogy direktben bemutatod a munkatársadat, mert szerinted jó lenne neki, ritkán van jó vége, mert ha épp nem háborodnak fel a magánszféra megsértése miatt, és tényleg belelkesednek, aztán mindketten neked fognak panaszkodni a másikra... szóval könnyen egy pszichoszappanopera közepén találhatod magad. Rajtad áll, bevállalod-e. Ennél kevésbé direkt, ha csak elhívod a saját társasági köreidbe is, és rábízod a felekre, nyitnak-e egymás felé.

Az viszont tuti töketlenítés, ha felrakod őt a társkeresőre az akarata ellenére vagy valami személyi edzőként babázol vele, hogy ne önmagát adja, szóval ilyeneket ne csinálj. De ha épp magától ő kéri, hogy véleményezd női szemmel a fotóját, akkor persze, miért ne.

2022. júl. 9. 09:05
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó!

Igazából erre voltam kiváncsi :)

2022. júl. 9. 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Felénk ez úgy volt (müködött szót direkt nem írtam mert nem mindig működött). Amikor elmentünk baráti társasággal kikapcsolódni leginkább bulizni, sokan hoztak magukkal szingli barátnőt barátot. Aztán vagy adta vagy nem. Nem annyira volt közölve, hogy ő miattad lett hívva te pedig miatta. Ha spontán alakúlt alakúlt. Buli előtt bárban talákkoztunk kicsit beszélgettünk,oldódott a hangulat, az"idegenek" is kicsit megismerhették egymást.
2022. júl. 9. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:
#9: Kár, hogy ma már ingyenek csak nagyon szűk körben vannak.
2022. júl. 9. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!