Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a bátyámnak társat találni?

Sehogy.
Te összejönnel olyannal, akit a nővére unszol? Nekem ez borzasztó kiábrándító lenne.

#2 talál, de általában nem becsülik meg és kihasználják.
1# Engem is a bátyám mutatott be a férjemnek, jó vége lett, nem volt kiábrándító.
#3 köszi!
#4 hogy érted??

Szerintem beszélgethetsz vele a témában (ha vagytok olyan kapcsolatban, akad megfelelő alkalom, és hajlandó meg szerinted szüksége van egy lelki szemetesládára valami szakítás után). Jó, ha az ember kívülről látja legalább utólag, mit rontott el, mire figyeljen legközelebb. Ez semmiképp nem azt jelenti, hogy te mondd meg neki, mit csináljon másképp, kit keressen inkább vagy pláne mi nem tetszik neked egy aktuális jelöltben. Hisz mindenkinek annyira egyedi szempontjai vannak. Valószínűleg ő nem arra vágyik egy nőben, amire szerinted vágyik :) Csak mint a pszichológus, kérdezz és hallasd meg, de ne véleményezz, ne tanácsolj, maradj pártatlan. Jöjjön rá ő, mit akar és mit kell ehhez tennie.
Hát az ilyen házinyúlra-lövéseknek, minthogy direktben bemutatod a munkatársadat, mert szerinted jó lenne neki, ritkán van jó vége, mert ha épp nem háborodnak fel a magánszféra megsértése miatt, és tényleg belelkesednek, aztán mindketten neked fognak panaszkodni a másikra... szóval könnyen egy pszichoszappanopera közepén találhatod magad. Rajtad áll, bevállalod-e. Ennél kevésbé direkt, ha csak elhívod a saját társasági köreidbe is, és rábízod a felekre, nyitnak-e egymás felé.
Az viszont tuti töketlenítés, ha felrakod őt a társkeresőre az akarata ellenére vagy valami személyi edzőként babázol vele, hogy ne önmagát adja, szóval ilyeneket ne csinálj. De ha épp magától ő kéri, hogy véleményezd női szemmel a fotóját, akkor persze, miért ne.
Köszi utolsó!
Igazából erre voltam kiváncsi :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!