Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy egy átlagos nő "le tudjon jönni" a chadekről?
Whitepill: [link]
Ha ennek hatására ezek a cégek kivonulnak, talán lesz esély megint. Nemhiszem, hogy az Orbán csókos cégek le tudnának fejleszteni hasonló appokat, amikor még a bkv jegyrendszer se megy.
#2 és ezt pontosan egy incel írja
Nem lennél vele sokkal közelebb, a csaj dizsine , neked meg otthon max a maci köpne 🤣🤣🤣
1. Nincs olyan, hogy "Chad". Ez csak a ti nedvesálmotok. Közben csak vannak férfiak, akik tetszenek, és vannak, akik nem.
2. Nem él minden nő "háremben" és nem "ágymatrac" szerepben van, aki merészel olyan férfival lenni, aki tetszik is neki.
3. Aki simán tud olyan férfit "fogni" magának, amilyet szeretne, és ha ez történetesen egy jó pasi, akkor a nő sem valószínű, hogy átlagos.
A fajtád próbáld engem is lehúzni párszor, hogy átlagos vagyok, nem vagyok szép, sokkal jobb pasiknak meg tetszem, és millióan mondtak már nemcsak szépnek, hanem gyönyörűnek, férfiak és nők is elismernek. Akkor szerinted kinek fogok hinni?
4. Amit te szeretnél, az soha nem fog megvalósulni, max. ideig-óráig fogtok lehetsőget kapni sajnos 1-1 önbizalomhiányos, naiv nőtől. De ennek sem kellene megtörténnie soha.
5. Személyes vélemény: Inkább választanám az örök magányt, mint titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!