Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alakult ki sokakban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki sokakban az a tévképzet, hogy a nőknek nehezebb a párkeresés?

Figyelt kérdés
Én csak egyetlen példával meg tudom cáfolni ezt a tévképzetet. Férfiként valaha is kaptatok teszem azt ezen a fórumon egy nőnemű személytől privát üzenetet ismerkedés céljából?

2022. júl. 8. 08:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19%
dik, há persze, csakis mindig selejtek jelentkeznik mi? elmebeteg szutykok :D
2022. júl. 8. 16:27
 22/31 anonim ***** válasza:
90%

Szeretnéd, hogy megírjam neked privátban, hogy sziamizu? Aztán következő levélben, hogy este átugorhatsz jól kinyalni. A harmadikban elküldelek a pi.ba, és megfenyegetlek nem kedvesen.

De te utána levezeted nekem, hogy ez téged mivel vitt közelebb, hogy párod legyen?

2022. júl. 8. 16:49
 23/31 anonim ***** válasza:
84%

“dik, há persze, csakis mindig selejtek jelentkeznik mi? elmebeteg szutykok :D“

Igen, pontosan. A komolyan vehető nem selejtek eleve máshogy közelítenek, ezért könnyű titeket elmebeteg szarokat kiszűrni. XD

2022. júl. 8. 19:15
 24/31 anonim ***** válasza:
81%

Azt nemtudom, hogy hogyan alakúlt ki ez a tévképzet, mert szerintem bem is igaz.

A nőknek nem nehezebb, hanem igenis kőnnyebb a társkeresés.

Ha egy nő rámosolyog valakire, esetleg szemezget, abból jó esetben lesz valami.

Ha én férfiként ugyanezt teszem, örüljek, ha nem vágnak pofán, vagy nem köpnek szemen.

Ma már nem igazán örülnek a nők a kezdeményezésnek.

Majd ha ők akarnak valamit, mert kiszemeltek valakit, akkor ők megteszik az első lépést.

Én pl 55 évesen szinte teljesen feladtam.

Élem az életem ahogy kell, aztán majd vagy kiszúr valaki valahol, vagy nem. Ha nem, akkor maradok egyedül.

Én fölöslegesen nem kepeszkedek, nem érek vele semmit, mert most elég erősen hölgyválasz lett.

A férfiaknak egy feladatuk lett.

Szépítgetni kell magunkat. Futni, mozogni, kondizni. Esetleg egy kis hialuronsavas krém az arcra, meg egy kis szemránckrém a szemkörnyékre.

Ha nagyon őszülsz, akkor hajfesték.

Ennyit tudunk tenni, aztán vagy megtetszünk valakinek, vagy nem.

2022. júl. 9. 21:35
 25/31 anonim ***** válasza:
47%

22-es írd meg, ha mered, de még anonim oldalon, anonimul is gyáva vagy

dik befeszkózott a 23-as :D csak nem kellemetlen, hulladék senki, hogy a hazudozásotokat égetem? ::D

2022. júl. 10. 14:08
 26/31 anonim ***** válasza:
78%
Vállalhatnád az égetést persze arccal is, ha már számon kéred a 22-őn, te selejt ondókatasztrófa, de persze anonimban neked is könnyebb itt verni a kanóc pöcsöd. XDD
2022. júl. 10. 14:42
 27/31 anonim ***** válasza:
47%
cicuka vállalom, véglény, de hát a nagy bátorságotok csak a saját szátokba f.osó gyalázkodásig jut el :D köszönjük a részvételt :D
2022. júl. 12. 17:47
 28/31 anonim ***** válasza:
78%
XDDD Megtudtuk bírságbajnok miért kénytelen a saját szájába beleverni esténként
2022. júl. 12. 17:55
 29/31 anonim ***** válasza:
47%

fantasztikus iq teljesítmény a papagáj mód és az én apukám erősebb szintű vergődés, a masszív melegcsávókra gerjedéssel, de sajnos nem adhatom meg amire vágysz szutyokin, travikat a családodban keress :D

szóval, hogy a nagy bátorság? hol a bizonyítás? sehol? gondoltam :D

2022. júl. 12. 22:51
 30/31 anonim ***** válasza:
78%
Szívesebben lennék travi vagy papagáj szutyokin bármi legyen is az mint egy ilyen bírságbajnok féle incel trash tbh XD
2022. júl. 13. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!