Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Halmozottan hátrányos helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halmozottan hátrányos helyzetből indulva milyen kilátásaim lehetnek társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés
Egy szegény és diszfunkcionálisan működő családban nőttem fel. Sok rossz szokást, keserű emléket magammal hozva a felnőttkorba. A jövő szempontjából a szüleim nem tudnának anyagilag segíteni, ellentétben több ismerősömmel. Vidékről költöztem fel Budapestre és itt dolgozom egy multinál irodai munkakörben. A célom az, hogy képezzem magam és magasabb pozíciót érjek el,jobb fizetéssel. Valahol frusztrál az, hogy csak magamra számíthatok, hogy én vagyok a legszegényebb háttérel rendelkező a munkahelyen, a csapatban ahol dolgozom. Az élet minden területén sikeresebbek az ismerőseim, barátaim. Szintén bánt az is, hogy ronda és vékony vagyok. Arcom szempontjából elkezdtem kozmetikushoz járni. Mivel vékony és férfiatlan vagyok, ezért jobb megjelenés elérése érdekében edzeni kezdtem. Másokat elnézve, szintén nagyon gyenge vagyok. Igyekszem jobban odafigyelni magamra, táplálkozára, fogaimra stb. Sajnos, soha nem voltam népszerű a nők körében. Igyekszem a lehetőségeimhez mérten változtatni magamon, mert a világ nem fog változni a kedvemért. Már nagyon vágyom egy barátnőre, de már hosszú ideje falakba ütközöm online és a való életben. Egy pszichológust is felhivtam. Nem tudom, hogy egy ilyen sérült emberből mit lehet egyáltalán kihozni, de nagyon szeretném, ha sikerülne változtatni magamon. Csodát nem várok magamtól semmilyen téren, mert sem intellektus, sem küllem, sem anyagiak, sem tehetség dolgában nem rendelkezem kiemelkedő tulajdonsaggal. Ti hogyan látjátok a helyzetem?

2022. júl. 7. 11:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már időpontot kértem a pszichológushoz. Hétfő délután megyek.
2022. júl. 7. 17:32
 12/19 A kérdező kommentje:
Látom, hogy érkeztek meglehetősen negatív válaszok is. Senkit nem fogok megkéselni, de még csak szavakban sem bántani, amiért jobban alakult az élete mint nekem. Évtizedeket nem szeretnék barátnőre várni. Nagyon örülnék, ha egy-két éven belül már lenne egy párom. Selejt alatt mire gondolsz? Aki esetleg harminc feletti? Mert én most vagyok 30 és engem ez nem zavarna.
2022. júl. 7. 17:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Helyes számolj be róla milyen volt. Valszeg először a gyerekkoroddal kapcsolatban fogtok beszélgetni. Lehet ott helyben nem fogsz "megvilágosodni" de a beszélgetés később elő fog belőled hozni emlékeket amikkel már tudsz mit kezdeni és helyre tudod rakni magadban.
2022. júl. 7. 19:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Rendben, beszámolok. Illetve erre a kérdésre is figyelni fogok. Kíváncsi leszek, hogy napra pontosan egy év múlva mi fog változni.
2022. júl. 7. 22:39
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Ugyanazt fogja elmondani más szavakkal és megfogalmazásban, mint amit itt mi írunk.

1. opció: Add lejjebb az igényt, nem olyan rossz az a gyerekes anyuka, 150 kilós nő vagy akármi, ami számodra taszító (mert nem vagyunk egyformák). Ja, említettem már, hogy nekik is udvarolnod kell és legtöbbször sokkal jobban kéretik magukat, mint a plázacicák, mikor a jó pasi szedi fel őket.

2. opció: Pénz. Ő burkoltabban fog fogalmazni, mindig azt szeretted volna-e csinálni, amit dolgozol, jól érzed-e a munkahelyen, kollégák, hogyan képzeled el magad 5-10 év múlva, mik az álmaid, stb. A lényeg, hogy se tőkét, se támaszt nem fog nyújtani semmihez, ugyanúgy osztja az észt, mint mi itt, csak nem 20 ezres órabérért (vagy állami fizetésért).

3. opció: Stílusváltás, itt is üres fecsegés, bár ő személyesen lát téged ellentétben velünk, de azzal nem leszel előrébb, hogy akár egy számodra vonzó nő is azt mondja, hogy xy ruhadarab állna jól neked vagy így vagy úgy hordd a hajad, szakállad, stb. Még a megélhetési brittudósok több száz vagy ezer egyetemistát bevont kettősvak kísérletei sem reprezentatívak a teljes társadalomra, de legalább már közelebb vannak a mennyiség miatt a valósághoz (már amennyiben nem hazugság, de ezt bulvárban senki nem ellenőrzi), mint mikor anyád, nővéred meg friendzone Juci elmondja, hogy mi állna jól neked.

Ne legyen igazam, de ugyanitt fogsz kikötni (ha nem éred be az 1-es opcióval) blackpillesként vagy ha a személyiségeddel kompatibilis a PUA, akkor még sikereid is lehetnek, de abba meg kiégsz, mert 0-24-ben nem lehet szerepet játszani és ütközik is az eddigi szerepeiddel.

2022. júl. 8. 04:44
 16/19 A kérdező kommentje:
*15: köszönöm szépen, amiért ilyen részlet megfogalmaztad a gondolataidat. Bár nem értek egyet mindennel, nem cáfolom, hogy nem valós tapasztalataid alapján írtad őket. Ne érts félre: nem személyeskedni akarok. Nekem úgy tűnik, hogy megkeseredtél. Én nem szeretnék erre a szintre eljutni, bár könnyen lehet, hogy velem is megtörtenhet. Pillanatnyilag érzek magamban kellő erőt és lelkesedést, hogy tegyek magamért. Van néhány célom, amiért tenni szeretnék. Meglátom, hogy mire lesz elég, mindaz amit teszek. Úgy nem szeretnék beletörődni, hogy meg sem próbáltam.
2022. júl. 8. 11:02
 17/19 anonim ***** válasza:

15

1. Ilyet senki nem fog mondani. A plázacica kifejezést meg felejtsük már el, nem 1997 van.

2. Nem az a dolga, hogy támaszt adjon, azt magadnak kell megteremteni. Ő jó kérdéseket tesz fel amiket magadnak megválaszolva találhatsz egy jobb irányt. Illetve elmondja, hogy amit érzel az valszeg miért van.

3. Te fecsegsz üresen negatív baromságokat. Ha már nem tudtál magadon segíteni, más se segítsen magán mi?

2022. júl. 8. 11:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban, hogy figyelni fogom a kérdést. Legkésőbb egy év múlva visszatérek rá, hogy mi változott. Ha előtte történik változás, azt is jelezni fogom.
2022. júl. 8. 13:36
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
50%

Soha ne másokhoz hasonlítgasd magad. Róluk elég annyit tudnod, hogy sokan vannak, tehát pótolhatók, míg belőled csak egy van! És te egy csoda vagy!

Amikor megfogantál, egy DNS-duplaspirál voltál egy megtermékenyült petesejtben. Miután 50-szer osztódtál, már 100 milliárd sejtből álltál, ami több, mint a csillagok száma a Tejút galaxisban. Most mintegy 50trillió sejted van, a szervezeted másodpercenként 25 millió sejtet állít elő, és minden egyes sejted, minden egyes másodpercben, több tucat műveletet hajt végre. A tested képes arra, hogy fertőzéseket pusztítson, emésszen, gyermeket foganjon, beszéljen, és tegye mindezeket ugyanabban a pillanatban. A szíved 101 ezerszer ver naponta. Az életed folyamán 300 milliószor. Nap-mint-nap 23 ezerszer veszel levegőt. A véred több, mint 95 ezer kilométert tesz meg a testedben keringve. Egy nap legalább 15 ezerszer pislogsz.Az agyad körülbelül 100 milliárd idegsejtből áll.

Ha a DNS-láncodat kinyújthatnánk, 6 ezerszer is elérne a Holdig.

Óránként 600 ezer hámsejt válik le a bőrödről. A csontjaid négyszer erősebbek a betonnál. A szemed egymillióféle különböző színt érzékel, és több információ befogadására képes, mint a világ legnagyobb teleszkópja.

A tüdőd napi kétmillió liternyi levegőt dolgoz fel. Amikor megérintesz valamit, az agyadba 200 kilométer per órás sebességgel érkezik az üzenet. A bőrfelületeden összesen 280 ezer hőérzékelő sejt található. A vérereid összesített hossza két és félszer annyi, mint a Föld kerülete. Tízezer különböző illatot vagy képes felismerni, és a nyelveden tízezer ízlelőbimbó található. Szóval mi a ménkű bajod is van magaddal?

2022. júl. 8. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!