Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt nem vagy chad?

1. Nem születtem jóképűnek
2. Nem vagyok gazdag
3. Nem adom alább egy szép és vékony/sportos nőnél ( Nem szeretem a dagadt csajokat)
4. Minden jó nőt már elvittek

A külsőt nem tudom definiálni, de egyetlen olyan zsánertípus sem vagyok, akire azt mondta valaha akár a személyes vagy közeli közvetett tapasztalatom alapján nő, hogy "Ezért a pasiért mindent megtennék, ez kell nekem."
A családi hátterem pocsék.
Még ha intézetben nőttem volna fel is jobb lenne, akkor legalább azzal, hogy "Intézetis vagyok" definiálhatnám önmagam, így meg marad egyik oldalról a "hogy van szíved nem segíteni a hajléktalan szüleiden/az sem érdekel, hogy élnek-e vagy halnak?" a másik oldalról meg a "egyéni szoc. probléma, hogy ennyi idősen ennyire vitted, 18 év után felnőtt voltál, nem kellett volna ennyi éven át hinned abban, hogy valaha lesz egy működő családod."
A személyiségem meg túlzottan racionális. Nem tudok szorongás nélkül személyi kölcsönöket felvenni meg Carpe Diem életet élni csak azért, mert ezt kívánná meg a szituáció.
Aki pedig fennmarad a rostán, a szintén visszahúzódó racionális lányok, azok meg aszexuálisok és csak barátzónás srácként tekintenének rám, vagy engem használnának lelki szemetesládaként, hogy megint megdugta őket olyan, aki azóta nem hívta, letiltotta. De irántam nem éreznek kémiát, nincs velem semmi baj, csak nem vagyok az esetük.

Nem nézek ki jól
Csóró vagyok
Nincs jó szövegem.
Nagyjából ennyi.

Külső (genetika).
Pénz és anyagiak.
Mégis mi máson múlna?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!