Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha betiltanák a sminkelést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha betiltanák a sminkelést, több esélye lenne az egyszerű melósoknak a becsajozásra?

Figyelt kérdés

No smink --> rondább nőcik --> alacsonyabb sex market value --> kevesebb érdeklődés az alfa chadek részéről.

A mucikák kevésbé volnának elszállva maguktól és az egyszerű melósokat is észrevennék.

2022. júl. 6. 21:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted ha nem glettelnèd be a fejedet minden este ? 🤣
2022. júl. 6. 21:23
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok tèglaport szívtál ma is 😂
2022. júl. 6. 21:24
 3/26 anonim ***** válasza:
98%

Nem. Akkor is ugyanúgy lennének szebbek és kevésbé szépek. Meg amúgy is baromság. A való életben kevesen viselnek mindennap full sminket.

Talán lekéne szállni az insta mű világáról és szétnézni a való életbe.

Szerinted egy nő 0-24 sminkben van? Otthon is? ABban is alszik?

2022. júl. 6. 21:24
 4/26 anonim ***** válasza:
98%
Szánalmas aki csak úgy tud érvényesülni hogy másokat korlátozna.
2022. júl. 6. 21:25
 5/26 anonim ***** válasza:
98%
Ha betiltanák a Te internet hozzáférésedet, több esélye lenne az egyszerű felhasználóknak az oldalon értelmesebb kérdéseket olvasgatni?
2022. júl. 6. 21:38
 6/26 anonim ***** válasza:
95%

Most is van értelme.

Én 120kilós 180centis srác vagyok. Szóval elég dagi. Nem is nézek ki jól és csak érettségiig jutottam, mégis szakmunkásként is megtaláltam a párom, csupán egy kis határozottság,elszántság és és jóadag bátorság kell.

Menj oda bárkihez,hogy szia. Ne haragudj,de ahogy megláttalak arra gondoltam,hogy ilyen eséllyem sosem lesz és nagyon szeretnélek megismerni.

Lehet 10böl 9lepattint,de 1 biztos értékelni fogja,hogy oda mersz menni hozzá és legalább ad eséllyt megismerni.

2022. júl. 6. 21:38
 7/26 anonim ***** válasza:
98%
Már megint az "egyszerű melós" téma. Áruld már el nekem, hogy milyen az egyszerű melós? Mit takar ez a kifejezés? Fizikai munkát végző személy, alkalmazott? Egyébként már leírtam egy párszor. A párkapcsolatnak es a foglalkozásnak semmi köze egymáshoz. Ez két külön dolog. Aki az egyiket a másikhoz köti az annyit is ér.
2022. júl. 6. 21:43
 8/26 anonim ***** válasza:
2022. júl. 6. 21:59
 9/26 anonim ***** válasza:
98%

Nyugi neked ilyen mentalitással sehogy nem lessz nőd.

🤣

2022. júl. 6. 22:14
 10/26 anonim ***** válasza:
98%

Az egyszerű melós ha a munka után nem egyenest a kocsmába menne akkor lehet hogy több eséllyel találna partnert magának.

Ne adj isten valahol fejlesztené a tudását akkor lehet hogy a mucikák rohannának utána.

2022. júl. 6. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!