Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha betiltanák a sminkelést, több esélye lenne az egyszerű melósoknak a becsajozásra?
No smink --> rondább nőcik --> alacsonyabb sex market value --> kevesebb érdeklődés az alfa chadek részéről.
A mucikák kevésbé volnának elszállva maguktól és az egyszerű melósokat is észrevennék.

Nem. Akkor is ugyanúgy lennének szebbek és kevésbé szépek. Meg amúgy is baromság. A való életben kevesen viselnek mindennap full sminket.
Talán lekéne szállni az insta mű világáról és szétnézni a való életbe.
Szerinted egy nő 0-24 sminkben van? Otthon is? ABban is alszik?

Most is van értelme.
Én 120kilós 180centis srác vagyok. Szóval elég dagi. Nem is nézek ki jól és csak érettségiig jutottam, mégis szakmunkásként is megtaláltam a párom, csupán egy kis határozottság,elszántság és és jóadag bátorság kell.
Menj oda bárkihez,hogy szia. Ne haragudj,de ahogy megláttalak arra gondoltam,hogy ilyen eséllyem sosem lesz és nagyon szeretnélek megismerni.
Lehet 10böl 9lepattint,de 1 biztos értékelni fogja,hogy oda mersz menni hozzá és legalább ad eséllyt megismerni.

Nyugi neked ilyen mentalitással sehogy nem lessz nőd.
🤣

Az egyszerű melós ha a munka után nem egyenest a kocsmába menne akkor lehet hogy több eséllyel találna partnert magának.
Ne adj isten valahol fejlesztené a tudását akkor lehet hogy a mucikák rohannának utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!