Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők melyik foglalkozás típust preferálják jobban?

A második kategória nagyon jó aranyos. Hogy ezen foglalkozásokban segítenek másokon!
De párkapcsolatot a gazdag vállakozó mellett döntenék!

"Egy közepes vállalat igazgatója, vagy akár egy helyi, kisvárosban a temetkezési vállalkozó vagy a faluban a kocsmáros, esetleg a pedagógus mindig nagyobb társadalmi státuszt fog élvezni, mint mondjuk a gyári segédmunkás."
Ez tiszta, de az érdekel, ez a gyakorlatban miben jelenik meg.

"A nők sokszor nagyon szélsőséges módon képesek torzítani a saját valóságukat."
Bizonyos nők. Ugyanis egy bántalmazó kapcsolatban való bentmaradáshoz megfelelő személyiség is kell, és ez a férfiakra is ugyanúgy igaz, csak már helyzetekben. Olyan helyzetekben, ahol ők a gyengébb fél. Erőszakkal, befolyással ugyanúgy manipulálhatóak. Nem egy kísérlet volt már erre.

#12: Abban nyilvánul meg, hogy mindenki körülugrál, mindenki kedvel (még aki utál is a szemedben kedves), mindenki nyalja a segged, ha olyan a pozíciód sok fiatal lány önként ajánlkozik fel, dobja oda magát neked egy állásért és még hiteled is van, például a kocsiban felejtetted a tárcádat, már közli veled a hentes, akit ezer éve ismersz, hogy "Hagyd csak, majd odaadod legközelebb." vagy ha politikus vagy akár még azt is, hogy "A vendégem voltál."
Minél belterjesebb közeg, annál jobban megnyilvánul. Pesten sokszor még akkor is rendre intik, ha megismerik, volt már olyan, hogy hallottam a SPAR-ban, hogy "Fiatalember, engem nem érdekel, hogy a tévében szerepelt, állja ki a sorát, a hölgy ön előtt volt, csak visszaszaladt valamiért." jól be lett égetve a kis köcsög ott mindenki előtt.

#15: "Ugyanis egy bántalmazó kapcsolatban való bentmaradáshoz megfelelő személyiség is kell, és ez a férfiakra is ugyanúgy igaz, csak már helyzetekben."
Már ez a tézis is egy torzítás. Sok mindent el lehet mondani Magyarországról, hogy félrenéz a rendőr, mikor a kisebbség egymást "irtja" vagy nem akarják már huszadszorra igazoltatni a szökőkútba vizelő csövest, mert úgysincs értelme meg nem adnak nekik annyi gumikesztyűt, amivel megfogják az igazolványát. Meg azt is, hogy nem biztosítanak lakhatást és kevés a férőhely a börtönben és a bűnözőnek is joga van szabadlábon védekezni (ezt ha jól emlékszem pont az az oldal követelte ki, aki most az Isztambuli Egyezmény ratifikálása mellett meg a metoo ellen harcol).
Én még emlékszem arra, mikor egy rendőrt azért függesztettek fel az állásából, mert behúzott egyet a családon belüli erőszakos iszákos férjnek, akinek szétrepedt a mája és meghalt (nyilván nem volt alkoholista).
Ilyen a Rákosi rendszerben sosem fordulhatott volna elő. Akkor a csendőröket tisztelet övezte. Nem ugatott nekik vissza senki, mert a végén még menekülés közben hátbalőtték volna magukat.
De régen az USA-ban sem a Floyd ügy előtt.
De az még ma is létezik, hogy egy normális nő tud segítséget kérni és kap is. A herointól bekékült vénájú fogatlan cigányasszony, akin látszik, hogy bár valóban bántalmazott, de azért ő is szívesen eltartatja magát a párjával és élősködik rajta és mikor a férfi nem keres, akkor bármikor leszop valakit a dohánybolt mögött egy doboz cigiért és hát igen, ilyenkor a férj veszekszik vele. Aztán mikor minősíthetetlen hangnemben ugat vele a nő, akkor repül 1-2 saller. Aztán mikor a nő csípi, rúgja, harapja és leköpi, akkor lehet, hogy 1-2 öklös is. Ha meg a nő addigra már legurított 3-4 szatmári szilvát és megfejeli az oszlopot, miközben elveszíti az egyensúlyát, mert a férje elugrik a rúgás elől, akkor "ha lúd legyen kövér, azt is tőle kapta, ami végül a 8 napon túl gyógyuló, agyrázkódásos része volt a dolognak, amit varrni meg műteni kellett".
Mennyi ilyet néztem végig...
Ezért nem fogok soha egyetérteni az balliberálisokkal, akik minden esetre közös törvényt és közös szabályozást akarnak alkalmazni.
Mert az ilyenekre nem lehet alkalmazni, az ilyeneket már akkor el kéne egymástól tiltani távoltartási végzéssel, amikor a bimbózó kapcsolatban két hét után elhangzik az első "rák egye ki a beledet te gané".
Ahogy a mentális állapotot is illene figyelembe venni, mert egyre több szorongó, túlérzékeny nő van, aki időzített bomba.
Volt olyan randim, mikor majdnem elütött a zöld gyalogátkelőn a kocsi és még kiszólt az ember, hogy szedjétek már a lábatokat, én meg vissza neki, hogy "F*sszopó" a lány meg rendesen pánikrohamot kapott, azt hittem az eset miatt, aztán kiderült, hogy amiatt, mert hogy ő fél tőlem, mert felemelt hangon beszóltam az autósnak és hogy ő nem bírja ezt, ezért nem tartja az apjával sem a kapcsolatot, mert ő is egy durva, faragatlan ember és ezért költözött a nagymamájához és ne haragudjak, de velem ezek után nem tudná folytatni a kapcsolatot.
Ehhez képest én azokhoz a nőkhöz szoktam, akik meg úgy vannak együtt meg lógnak együtt férfiakkal, hogy azok még a levegőbe bokszolgatnak is, hogy "Szétcsapom ezt, szétcsapom azt" és nem egy ilyen lány közölte velem még fiatalon a kritikát, hogy túl kis nyámnyila férfiatlan kis lúzer vagyok. Volt mikor a lány azért ábrándult ki belőlem, mert beugatott nekem egy másik én meg elengedtem a fülem mellett, az meg közölte, hogy ő ezt nem gondolta volna rólam, oké, hogy nő de megérdemelte volna, hogy lekeverjek neki, szidta anyámat is, ő ilyenért ölne. Meg ezek után nem tudna rám férfiként nézni, hogy még egy lány is így beszélhet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!