Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejöhet esetleg valami a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet esetleg valami a barát barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon csinos lány akit egy chat oldalon ismertem meg még 5 éve, azóta semmi nem történik úgy, lehet friend zónába tett.

Én 37 vagyok ő 28.

Sikerült rávennem hogy menjünk 2 napra Balatonra, foglaltam szobát és szerencsére franciaágy lesz...

Vajon ha iszunk lehet ez az..?

2022. júl. 5. 13:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

19 A legbetegebb az, hogy nem érted mi ebben az egész szituban a beteges. Menthetetlen vagy. Ott kezdődik, hogy ALAPVETŐ lett volna megkérdezni, hogy neki megfelel-e a franciaágy, megérdemelnéd, hogy azonnal sarkon forduljon, aztán ott hagyjon a franciaágyaddal együtt a bús p*icsába.

De az igazán beteg, hogy már előre arra fókuszálsz, hátha sikerül eléggé leitatni ahhoz, hogy megdugd, vagy ha mégsem, akkor amíg alszik kivered rá. Ott mellette.. Undorító vagy, de tényleg. Egy pillanatig nem csodálkozom, hogy 6 éve a kutya nem feküdt le veled...

2022. júl. 5. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!