Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhet esetleg valami a barát barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon csinos lány akit egy chat oldalon ismertem meg még 5 éve, azóta semmi nem történik úgy, lehet friend zónába tett.
Én 37 vagyok ő 28.
Sikerült rávennem hogy menjünk 2 napra Balatonra, foglaltam szobát és szerencsére franciaágy lesz...
Vajon ha iszunk lehet ez az..?
2022. júl. 5. 13:29
11/21 anonim válasza:
Nem én vagyok a hülye, te fogsz nagyot koppanni... de amúgy már a stílusodat nézve sem csodálom, hogy 6 éve nem jött össze semmi.
12/21 anonim válasza:
Nem fogod tudni megdugni. Csak egy tartalék vagy neki akinek lehet a neten panaszkodni mikor egy alfa átveri.
13/21 anonim válasza:
Semmi nem fog összejönni, mert tudja, hogy nővel sem voltál már 6 éve...a csajt meg 5 éve ismered. Azt hiszi homár vagy és "barátnőként" megy el veled erre a dologra. Jót beszéltek, este elfingorásztok egy-egy bor mellett a takaró alá húzzátok egymás fejét, hogy szagolgassátok a másik pukiját azt elkezdi neked mesélni a pai ügyeit és ennyi. Te meg verheted a cerkát, majd másnap, mert a zsákod fullon lesz és robbanni fog magától, ha nem vered ki.
14/21 A kérdező kommentje:
Remélem ha nem is akarja amíg alszik addig a látványra ki tudom magamnak.......
2022. júl. 5. 13:59
15/21 anonim válasza:
Miért nem szedsz fel inkább valami csajt egy buliban? Megdugod azt kész. Miért kell emiatt kinyírni egy barátságot? Szegény lány.
16/21 anonim válasza:
Amúgy is, milyen férfi az, aki 6 éve nem tudott megdugni senkit? 🙄🙄
17/21 anonim válasza:
Balazska. Megint kreativkodott nekunk egy kerdest.
19/21 A kérdező kommentje:
17. Ki az a Balázska?
18. Mi lenne ebben a beteg dolog?
2022. júl. 5. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!