Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha igazak lennének azok a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazak lennének azok a női elvárások, amiket az itteni férfiak mondanak, (külső, egzisztencia, jövedelem stb.) akkor a férfiak kb. 60 százaléka szingli lennne?

Figyelt kérdés
Szerintem itt bukik a legtöbb incel elmélet...
2022. júl. 4. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

10-ből 8 haveromnak nincs senkije, legtöbbünknek évek óta. 30 felé közeledünk, kb. fele a társaságnak már el is múlt.

A 40+-os korosztálynál viszont valóban azt látom, hogy a legtöbben házasok, de sok közülük az elvált is.

Az "incel elméletek" jelentős része igaz (pontosabban a blackpill), de leginkább a fiatalabb, 25 év alatti korosztályokra. Az idősebbek még más világban (internet előtti) nőttek fel, teljesen más az értékrendjük, a felfogásuk.

Nem tudom másoknak akik sikertelenek e téren mi okozza a problémát, saját magam esetében viszont nagyon is értem.

2022. júl. 4. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Valóban egyedül lenne, de nincs, mert kell neki a punci és inkább megdug egy kövér nőt is, ha nem jut jobb.

Előnytelen külsejű férfiként nem lehet válogatni, vagy elfogadja hogy nem jut jobb, vagy egyedül marad.

A jobb nőknél meg igenis elvárás hogy helyes legyél, ha csúnya vagy egyből offolnak/haverként kezelnek csak.

Egzisztencia más kérdés, jó ha van, de sok tróger semmirekellő palinak is csinos barátnője van.

2022. júl. 4. 18:35
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
96-ban regisztraltam az elso email cimemet. Nem tudom neked mit jelent az internet elotti ido. Volt icq, anotalk, iwiw. Tinder elott is volt internetes csajozas, legfeljebb te nem tudsz rola.
2022. júl. 4. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:
5%

13-as: ekkroa fogyatékos barom nem lehetsz, de komolyan. Attól még hogy NEKED volt, a lakosság 99%-nak rohadtul nem volt köze se maz internethez de még a számítógépekhez se nagyon...

96-ban a világ népességének 1,3%-a volt internet használó, most kb. 70%.

Akkoriban egy marginális csoportra volt jellemzp a netezés, ma szinte mindenkire.

2022. júl. 5. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!