Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem egyedül ilyen nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem egyedül ilyen nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm rég óta és zavar nagyon.

Hol lehet ismerkedni így nyáron fiatal lányokkal? Internet,randiappon kívül,az annyira nem jött be.

2022. júl. 4. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Talán utcán - bulin - élőben-életben...
2022. júl. 4. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Fiatal lányokkal ? Mennyi idős vagy? Ha 30 as akkor 28 alatt ne is gondolkodj már.
2022. júl. 4. 15:23
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 Utcán sikerülhet? Azt hallottam ,nem kifejezetten kedvelik a nők ha utcán odalép hozzájuk valaki :) Buliban azt tudom,próbáltam pár alkalommal
2022. júl. 4. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Adj fel hirdetést és várd a galambot...bárhol ismerkedhetsz, még temetésen is csak nem biztos a siker, de ki tudja, próba...
2022. júl. 4. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Te nem ismerkedni akarsz, hanem not felszedni ugy, hogy nem is tudsz ismerkedni. Fabol vaskarika.
2022. júl. 4. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 4. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se megy az ismerkedés, nem vagy ezzel egyedül
2022. júl. 4. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
El kell menni Nicholas Victor nyári táborába és oda kell menni 300 lányhoz. Garantált siker.
2022. júl. 4. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Rossmann
2022. júl. 5. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!