Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok ennyire ismerkedni?
Általában nem azzal van a gond, hogy megszólítsak valakit, hanem, hogy nem tudom mit mondjak, miről beszéljek valakivel. Igazából azt sem tudom, mi a menete a nőkkel való ismerkedésnek, hogyan kell közeledni egy nő felé, mennyi beszélgetés után lehet elhívni találkozni, stb. Pedig az új munkahelyemen(mostanában lettem buszvezető) viszonylag sokat lehetne ismerkedni csajokkal, de egyszerűen fogalmam sincs mivel szólítsam meg és miről beszéljek, ilyen baromságok jutnak csak eszembe, hogy pl. "milyen szép/rossz idő van" és ehhez hasonlók. Legtöbbször már csak azt szoktam csinálni, hogy amikor száll fel valami csaj, aki tetszik, annak mosolyogva köszönök. Vannak, akik viszonozzák és van, aki nem. Volt olyan csaj, aki miután utazott velem, megtalált neten és rámírt(mondjuk az sajna épp nem jött be annyira).
Edzeni is járok szabadidőmben mindig, ott a pultos csajoknak is mindig mosolyogva köszönök, néha oda szoktam menni pár szót beszélni, mivel nyomulni nem akarok, de egyszerűen fingom nincs miről beszéljek velük, ott is csak ilyen nonszensz hülyeségek szoktak eszembe jutni, hogy mióta dolgozik a teremben, hogy tetszik ez a munka, stb.
Haverokat viszont nem okoz problémat szerezni, edzőteremben is pl. fél év alatt csomó emberrel össze haverkodtam. Férfiakkal, mintha sokkal könnyebb lenne haverkodni.
Nőkkel viszont egyszerűen nem megy a flört, az ismerkedés, vagyis a kommunikáció.
Ezen hogy lehet változtatni?

#1 Ja, az. Kimaradt.
#2 Miért érzek sértettséget, illetve indulatot a soraid mögött? 😂

2.nak
Azért van aki annyira szarul néz ki, esetleg olyan a kisugárzása, személyisége, hogy csak kevés ember kíváncsi rá és fejlődés után is csak kicsivel több ember érdeklődik iránta!

"Miért érzek sértettséget, illetve indulatot a soraid mögött?"
Ezt nem az én dolgom megválszolni. Maximum tippelni tudok, hogy a részedről valamiféle projekció állhat mögötte. #2-es voltam.

nekem is hasonlo jott le kb mint 2.nak
Csak bennem ugy hogy valoszinu abszolut nem erdekel a másik kulonben tudnál kerdezni, lenne témád.
Sőt a szöveged is csak magadrol szól. Semmi olyan kerdes itt sem a nők mit szeretnek, mi tetszik nekik mit szeretnek hallani a nőknek kik imponálnak, a nőknek hogy jo ez vagy az.
Befelé magadra van a fókuszod csak. Hogy Neked lenne rájuk igényed. Tw mit csinalsz mit nem kikkel tarsalogsz te hogy élsz. Egocenter
"Azért van aki annyira szarul néz ki, esetleg olyan a kisugárzása, személyisége, hogy csak kevés ember kíváncsi rá és fejlődés után is csak kicsivel több ember érdeklődik iránta!"
Külsőmmel nincs baj. Kisugárzás az lehet, mert sokszor van rossz kedvem, illetve gyerekkoromból fakadólag sokáig nagyon alacsony önbizmam volt, (mérgező szülői magatartásnak köszönhetően) dolgozok rajta folyamatosan és azóta javult is sokat, de 100%-ig mai napig sem tudtam helyre tenni.
#7!
"
Sőt a szöveged is csak magadrol szól. Semmi olyan kerdes itt sem a nők mit szeretnek, mi tetszik nekik mit szeretnek hallani a nőknek kik imponálnak, a nőknek hogy jo ez vagy az."
Mert ezekkel, hogy milyen tulajdonságokra buknak a nők, tisztában vagyok. Minek olyat kérdezni, amit úgyis tudsz? Egyébként is mindenki saját magán tud változtatni leginkább, maga tudja megoldani a saját problémáit. Akkor meg miért a másikról kérdezzek?

Ha érdekel a másik akkor rola van szo. Ha erdekel egy nő akkor a nő erdekel. Es akkor tudnal mit mindani mirol beszelni.
Eszmecsere meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!