Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem a Margot Robbie féle nők jönnek be viszont nem nézek ki jól meg nincs sok pénzem akkor hogyan kaphatnék ilyen nőt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 17:30
11/30 A kérdező kommentje:
Én meg kivételesen intelligens férfi vagyok szóval egyezünk csak kinézetben nem érek fel hozzá
2022. júl. 3. 18:10
12/30 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz mert az egy árucikk pénzért vehető csak, a nő meg oké hogy vehető pénzért is de máshogy is megszerezhető azért
2022. júl. 3. 18:11
13/30 anonim 

válasza:

Ja jóvan, szóval nemcsak yacht kellene, hanem az amerikai kosárlabdaválogatottban is szeretnék játszani, de nem vagyok amerikai, nem tudok angolul, és 165 magas vagyok meg 40 éves. Hogy jöhetne össze mégis?
14/30 anonim 

válasza:

#11: tényleg? És miben mutatkozik meg a kivételesen magas intelligenciád, kérdező? Mert az itteni megnyilvánulásaidból valahogy nemjött át.
15/30 anonim 

válasza:

Nem tudom miért kell azt a nőt sztárolni, szerintem annyira nem szép.
16/30 anonim 

válasza:

#15: kérdezd meg a Chanelt, akik a "Gabrielle" parfümjük arcának választották. Egyébként meg nagyon tehetséges színésznő.
17/30 A kérdező kommentje:
Szintén más tészta mert olyan magassággal nem tudnál ott teljesíteni stb
De én eltudnék lenni egy ilyen csinos nővel és ő is velem , nem lennének olyan akadályai mint amiket te hoztál példának
2022. júl. 3. 18:27
18/30 anonim 

válasza:

#17: ja, hogy még helyesen írni sem tudsz, és úgy osztod az észt? Nincs több kérdésem.
19/30 A kérdező kommentje:
Mit nem írok helyesen? Vesszőket nem használtam annyit stb de itt ez nem helyesírási verseny
2022. júl. 3. 18:57
20/30 anonim 

válasza:

Ha találsz olyat, amelyiknek te kellesz, akkor igen. Ha nem, akkor nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!