Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Titeket hogy szedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket hogy szedett fel a párotok?Megosztanátok a történeteiteket?Hogy ismerkedtetek meg vele? Mikor estetek szerelembe?

Figyelt kérdés

Nagyon béna vagyok a nők terén...Ötleteket gyűjtök.

26 F

2022. júl. 3. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Közös barátokon keresztül egy buliban találkoztunk. Ott táncoltunk, utána egy darabig elkísért haza, a buszon enyhén részegen áradozott, hogy milyen szép vagyok. Másnap rám írt Messengeren, pár nap múlva elhívott randizni. Kb ennyi.
2022. júl. 3. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Együtt dolgoztunk. Nemrég kerültem oda és egyre többet beszéltünk személyesen is majd messengeren. Poénkodtunk sokat és kiderült, hogy a zenei ízlésünk is azonos. Aztán egyre személyesebbek lettek a témák. Most azért nem dolgozunk együtt, mert az első közös babánkat várom 😊
2022. júl. 3. 23:25
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

Gyakorin válaszolt egy kérdésemre és mivel szimpi volt így beszélni kezdtem vele egy másik platformon. Eléggé megkedveltem, de akkor estem szerelembe amikor először képet küldött magáról. Elképesztően vonzónak találtam. Ment is az online kapcsolattartás 1 egész évig (nagy távolság kevés lehetőség) majd elutaztam meglátogatni. A valóságban nem teljesen olyan volt mint a képeken, pedig elég sok képet láttam. Ez kicsit zavart eleinte. A nála töltött idő alatt jól éreztem magam, ilyen téren nem csalódtam. Pár hónappal később ismét elutaztam hozzá. Akkor kicsit ellentétes érzésekkel, de mivel személyiségre bejött és arcra is így beletörődtem. Most másfél évvel a megismerése után nála lakok(és a szüleinél) és eddig egyszer sem éreztem olyan mély szerelmet mint iránta. A teste vonzóvá vált, a személye méginkább. Nagyon szeretem. A közös életünket tervezgetjük épp. Remélem a későbbiekben is megmarad az a szeretet és vonzódás.

Én vagyok a nő.

2022. júl. 4. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!