Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Titeket hogy szedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket hogy szedett fel a párotok?Megosztanátok a történeteiteket?Hogy ismerkedtetek meg vele? Mikor estetek szerelembe?

Figyelt kérdés

Nagyon béna vagyok a nők terén...Ötleteket gyűjtök.

26 F

2022. júl. 3. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Buliban teljesen be voltam rúgva és meghívott egy italra. A pultnál órákat beszélgettünk, persze a felére sem emlékszek. Elmondta a legbensőbb titkait, gondjait, függőségeit, hibáit, aztán hazakísért. A szobában majdnem lefeküdtünk, de végül mégsem. Még azon a héten megbeszéltünk még egy találkozót. Ez volt két éve, azóta is együtt vagyunk. Igazából az hozott minket össze hogy nem feküdtünk le egymással; szerintem ha az meglett volna, már egyikünk sem lett volna olyan érdeklődő.
2022. júl. 3. 13:03
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Elég sok szexkapcsolatom volt már, de egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor lettem én felszedve.

Általában én kezdeményezek. Én terelgetem a beszélgetést.

A pasik egyre kevésbé férfiasak.

2022. júl. 3. 13:08
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
Itt a gyk-n írt rám, a csicskám akart lenni. Elfogadtam, ha minden pénzét nekem adja. Szex nincs, kisfarkú és gyorstüzelő is, talán kétszer dugtunk. Hetente egyszer verheti ki ha megengedem. 😁
2022. júl. 3. 13:09
 4/13 anonim válasza:
100%
Mi Tinderen jöttünk össze. Matcheltünk és találkoztunk. Mind a ketten egyetemisták voltunk Pesten és megkedveltük egymást nagyon
2022. júl. 3. 13:29
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
Egy fesztiválon ismerkedtünk meg. Esemény után haza vitt, mikor megláttam az Audit rögtön tudtam hogy ő az igazi! Nem bántam meg! A szülei vettek nekünk egy lakást. Értelmiségi - főorvos az apja és anyja is.
2022. júl. 3. 13:42
 6/13 anonim válasza:
15%
Mennyi pénzéhes ember!Ez alapján döntitek ek ki illik hozzátok?Csak az anyagiak a fontosak?Én pont ellenkezőleg gondolkozom,mert így is kell
2022. júl. 3. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Jaj hagyjuk már, az ötös akkora kamu, hogy Kínából látni.

Egy nő, még ha ekkora aranyásó sem nyilatkozna így.. Gyenge provokáció.

2022. júl. 3. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyetemre jártunk, egy koliban éltünk, azonos társaságba jartunk, hasonlóak voltak az érdeklődési köreink.
2022. júl. 3. 14:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Már kamaszként kiszúrtam magamnak, de hamar kiderítettem, hogy foglalt, ezért hagytam. Pár évvel később megláttam, és "véletlenül" megjelentem a baráti társaságában. Utána már csak ólálkodtam körülötte, rohadt nehezen esett le neki, hogy azt szeretném, hogy kezdeményezzen. A húga szólt neki... Amúgy később azt mondta, hogy magától nem kezdeményezett volna, mert beképzeltnek tűntem.
2022. júl. 3. 15:42
 10/13 anonim válasza:
100%
Udvariasan kicsapta előttem az ajtót,utána elkezdtünk beszélgetni
2022. júl. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!