Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresésben sikertelen pasiknak miért nem utal ki az állam plusz pénzt vagy ad könnyebben diplomát?
Figyelt kérdés
A nők hipergámok, vagyis a maguknál pénzesebb vagy magasabb végzettségű csávókra buknak. De mióta egy csomó nő büfészakon lediplomázik és jobban keres, mint a férfiak, nem talál magánál magasabb státuszú csávót. Ha az állam diplomával és pénzzel segítené a pasasokat, akkor ezek a csávók hirtelen magasabb státuszba kerülnének és vonzóbbak volnának a csajok szemébe.2022. jún. 30. 19:07
31/36 anonim válasza:
Ha van érettségid, akkor szerezhetsz diplomát, tudomáson szerint az állam ingyen biztosít egy bizonyos számú félévet a felsőoktatásban.
A Fidesz-KDNP kormány meg mire is utalna neked ki pénzt? A szociális segély 22 800 Ft, ha jól látom, de abból még megélni sem lehet. Mit érdekli akkor a kormányt az, hogy te nem tudsz ismerkedni? Egy fillérrel sem fog emiatt támogatni senkit.
Mondjuk a kérdés úgyis csak egy komolytalan vicc, de akinek esetleg megfordultak a fejében ilyen bizarr gondolatok, azoknak ez a válaszom.
32/36 anonim válasza:
"vagy ad könnyebben diplomát?"
Az első diploma ingyenes.
33/36 anonim válasza:
De hiába adnak egy kamu diplomát, a tudás attól nem lesz a tied, ami a diplomával jár alapvetően. Ez az egyik. A másik, hogy most plusz pénzért kuncsorogtok, akkor hogy akartok egy bevándorló nőt eltartani?
34/36 anonim válasza:
28 vagyok. Kedves 29, öt éve járok egyetemre, és nem büfészakra :) hétvégenként éjszaka pultoztam, hétköznap nyelvorakat tartottam, abban a pár ora szabadidő mellett ami maradt. napközben tanultam, meg amikor tudtam. Öt év után ez az elso nyaram, amikor 300 óra alatt/hó dolgozom:) nyilván gondolhatod, hogy tapasztalatból írok, csak nem mindenki egy anyamasszony katonája, összeszorítja a fogát, és megcsinálja a helyett hogy ilyen idiota kérdéseket tesz fel ☺️
35/36 anonim válasza:
34! Engedd el, szexista fórum ez. Semmibe nézik a nőket, utána meg csodálkoznak hogy nincs
36/36 anonim válasza:
35: Én nem nézem semmibe és egyetértek veletek a diplomával kapcsolatban. Az incelpénz viszont egy jó ötlet lehetne a sikertelen férfiaknak több szempontból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!