Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen 29 nőnek írtam eddig, de csak 2-vel tudtam randizni, akkor béna vagyok?
Szerintem is ez egy nagyon jó arány. Már százszor leírtam, olvasok külföldi oldalakat (német, angol, orosz nyelvű) nem ilyen témában, de néha feljön ez is és a nemzetközi tapasztalat is az, hogy átlagos vagy kicsit jobban kinéző fasziként kb. az alábbi várható el (nőkre ez nem igaz, nálunk nagyon más világ van):
• 100 jobbrahúzásból lesz 1 match
• 10 match-ből lesz 1-2 chat
• 20-30 chatből lesz 1 randi
• sex meg kitudja mennyi, nem sok az biztos...
Úgyhogy elég jól nézhetsz ki.
Nekem is vannak képeim, amiket ilyenre értékelnek, de ez nem jelent semmit (meg az sem, ha egy képet jobbra értékelnek)
Én csak azért töltöttem fel, mert többen is javasolták aztán rájöttem, hogy felesleges, mert az ottani emberek nagy része csak azért szavaz a képekre, hogy ő is tudja a sajátját véleményeztetni, ezért kb az emberek nagyobbik része csak gyorsan végig pörgeti, ameddig max nem lesz a karmájuk. :D
Másrészről pedig olyan emberek használják, akik a saját képeikről sem tudják eldönteni, hogy jó-e, akkor az ilyen emberek mennyire adnak releváns pontszámot más képéről? :D
Minden esetre az egész Tinder picit önbizalom romboló, jobban járnék ha random a nekem tetsző nőkhöz, (akik épp nem sietnek valahova, hanem látszik rajuk, hogy ráérnek), odamennék és megpróbálkoznék élőben náluk :D
"Annyira nem nézek ki jól, a photofeeleren a képeimet 7.1-8.2 között szokták értékelni az attractive skálán."
De, nagyon jól nézel ki. Éppen azért amit ki is fejtettél lejjebb. A fél társaság ott nulláz mindenkit és így vagy simán 7 felett. Nem tudom valaha hallottam-e olyanról aki elérte a 8-at :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!