Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek mivel töltik azt az időt, amit mások a csajokra fordítanak?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 14:17
11/22 anonim 

válasza:

Az a baj veletek, hogy vakvàgànyon vagytok, kb mint a laposföld hívőnek nem bírod elmagyarázni hogy a föld gömbölyű.
Erre incifinci:
De lapos, lapospill, a laposföld a Chad körül kering...
12/22 anonim 

válasza:

Nem, inkább az a baj, hogy az internetes tevékenységünkből vontok le messzemenő következtetéseket, miközben az életben teljesen másképp viselkedünk.
Felcserélitek az okot az okozattal. Azért fakadunk ki az interneten, mert az életben sikertelenek vagyunk bármilyen stratégiával is próbálkozunk.
Ti pedig az internetes megnyilvánulásainkat állítjátok be, mint a sikertelenségünk oka.
13/22 anonim 

válasza:

Én csak azt nem értem az inceles sztoriban, hogy én is fejlesztem önmagam; edzek, önkénteskedem, jótékonykodom, sok időm és pénzem van a hobbijaimra (mondjuk nem szuperköltségesek), és simán jut kapacitásom a nőkre is. Nem hiszem, hogy egy támogató, érzelemgazdag kapcsolat az embert csak lehúzná. Épp ellenkezőleg tapasztalom.
14/22 anonim 

válasza:

Én nem vagyok incel, viszont nincs barátnőm. Kondizással meg futással töltöm azt az időt, amit mások csajozással.
15/22 Lazy Lover 

válasza:

Melózom motorozom bringázok állatozok
16/22 Lazy Lover 

válasza:

Tv zek játszom el lehet lenni nők nélkül is
17/22 anonim 

válasza:

Hátha a likeon múlik valakinek az igazság tartalma akkor Kasza Tibi és Berki (RIP) a legnagyobb filozófus az országban.
18/22 anonim 

válasza:

Dolgozom, bringázom, zenélek, zenét hallgatok, sokáig pénzt gyűjtöttem, befektettem, amiből végül kp-ra vettem lakást. Úgy alakítom az életem hogy csak magamra számíthatok, ez a tudat motivál mindenre.
19/22 anonim 

válasza:

Ennek a kategórianak a spamelesere.
20/22 anonim 

válasza:

Draga Hugyospor, akkor voltam vakvaganyon, amikor a noknel probalkoztam 15 eve.....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!