Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt tanácsolják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt tanácsolják, hogy mindenki a saját szintjén keressen mennyire 21. századi? Nem olyan, mint a feudalizmus, magyarán tipikus magyar találmány a szintezés?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy nyugati országokban is ezeket tanácsolják, ha nem az eggyel több indok lesz, hogy elhagyjam ezt az országot. Én úgy érzem ez a szintezés olyan, mint a feudális kasztrendszer és nem érzem 21. századinak. Mivel aki megtetszik nekem, ki ő, hogy magasabbra pozicionálja magát és én kevesebb legyek? Ki vagy te, hogy azt mond nekem, hogy nem a szintemen van? Szerintem ennek a témának elkéne tünnie vagy akár államilag tiltani is lehetne (ilyen rendszerben szívesen lennék besúgó), mert rengeteg ember önbizalmát rombolják ezzel, én is most kezdtem igazán építkezni, mert nekem is mondogatták ezeket és nagyon rombolta önbizalmamat, rengeteg álmatlan éjszakát okozva.
2022. jún. 26. 20:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

😅

Adjuk másik példát amin kiakadhatsz?

Ferinek 13 cm a farka, Józsi 15cm, Gábor 17 cm, Lajos 20cm , Péter 22cm

Péter ezek közül a legférfiasabb! Megvannak a szintek!

Ugyan ezt pótold be iskolázottsággal! A diplomás Pétertől a többi “kevesebb értékű ember” , az érettségizett lusta , a szakmunkás jobbágy , a általánost végzett ember meg egy fogyatékos xar a Péterhez képest.

Szintek léteznek! 😉

2022. jún. 26. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
Idióták a válaszolók, ez fasizmus! Azért nem járok vkivel mert nem jön be. Milyen szintek? Jönnek mindjárt az árják és az untermensch? :D
2022. jún. 26. 21:17
 13/19 anonim ***** válasza:
27%
Majd jönnek vissza most az ispán és jobbágy kifejezések, sajnos olyan, mintha rendszerszinten is egyetértenének a szintezéssel. Az irodista nők lesznek az ispánnők, akik jobbágy kétkezi munkásokkal nem jönnek össze.
2022. jún. 26. 22:04
 14/19 anonim ***** válasza:
14%
Főleg a nők azok, akik lenézik a munkás férfiakat, a nők azok, akik a leginkább magasabb szintűnek képzelik magukat másoknál. A férfiak simán összejönnek melós nőkkel, nekik nem akkora gond ez.
2022. jún. 26. 22:08
 15/19 Mathus ***** válasza:
84%
#14: akkor a "nő" downgrade-je a "melós nő", és a "férfié" a "munkás férfi"? nem értem ezeket a rendszertani besorolásokat. akkor én az "internetező férfi" összejöhetek, egy a "gyakorikérdésekre válaszoló nővel", vagy nekem a "reggel a cigisboltban kávét főző" nő jut? milyen alkasztok léteznek, ez is vmi társadalmi gender-elmélet, amit korábban nem publikáltak? :)))
2022. jún. 27. 00:01
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

" Milyen szintek?"

Nevezheted bárminek, de egy kukás nem egy szinten van egy doktor nővel pl.

2022. jún. 27. 00:12
 17/19 anonim ***** válasza:
92%
Az a probléma, hogy nem érted meg, hogy ez a "szintezés" nem valamiféle dogma, ami miatt te most nem dughatsz Ryan Goslinggel/Jennifer Lawrence-szel, hanem egy magyarázat, hogy nagy valószínűséggel miért nem fog összejönni, ha alacsony, kövérkés lány/fiú létedre Ryan Goslinggel/Jennifer Lawrence-szel akarsz tudni.
2022. jún. 27. 02:46
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Igenis vannak szintek. És baromi kellemetlen, amikor valaki nem érzi, hogy hol áll. Nő vagyok, van 2 diplomám, 3 nyelven beszélek, normális és felelősségteljes pozícióban dolgozom, ápolt vagyok, sportolok, olvasott vagyok stb, és amikor jönnek az ilyen max 90-es IQ-jú, álhíreket, meg szexista szar poénokat osztogató, építkezésen dolgozó, hiányos fogú jóskák és irogatnak nekem, hogy milyen szép vagyok, találkozzunk és egy, "köszi, de nem" ellenére sem tudnak lekopni, na az gáz. Ne mondd, hogy ezek az emberek egy szinten vannak velem.

Megértem, én is kevés vagyok sok férfinak, vannak nálam sokkal szebb és sokkal okosabb nők is, gazdagabbak is, és nem is sértődöm meg, ha valakinek nem én kellek.

Egyszerűen fel tudom mérni, hol keresgéljek, és neked is ezt javaslom, sok frusztrációtól megment.

2022. jún. 27. 04:06
 19/19 Mathus ***** válasza:
88%

#18: de, hogy sokan miért gondolják azt, hogy nincsenek "szintek":

[link]

mert már kisgyerekkortól kezdve jól megtanulják a filmekből, hogy hogyan "működnek" a párkapcsolatok.

2022. jún. 27. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!