Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt tanácsolják, hogy mindenki a saját szintjén keressen mennyire 21. századi? Nem olyan, mint a feudalizmus, magyarán tipikus magyar találmány a szintezés?
😅
Adjuk másik példát amin kiakadhatsz?
Ferinek 13 cm a farka, Józsi 15cm, Gábor 17 cm, Lajos 20cm , Péter 22cm
Péter ezek közül a legférfiasabb! Megvannak a szintek!
Ugyan ezt pótold be iskolázottsággal! A diplomás Pétertől a többi “kevesebb értékű ember” , az érettségizett lusta , a szakmunkás jobbágy , a általánost végzett ember meg egy fogyatékos xar a Péterhez képest.
Szintek léteznek! 😉
" Milyen szintek?"
Nevezheted bárminek, de egy kukás nem egy szinten van egy doktor nővel pl.
Igenis vannak szintek. És baromi kellemetlen, amikor valaki nem érzi, hogy hol áll. Nő vagyok, van 2 diplomám, 3 nyelven beszélek, normális és felelősségteljes pozícióban dolgozom, ápolt vagyok, sportolok, olvasott vagyok stb, és amikor jönnek az ilyen max 90-es IQ-jú, álhíreket, meg szexista szar poénokat osztogató, építkezésen dolgozó, hiányos fogú jóskák és irogatnak nekem, hogy milyen szép vagyok, találkozzunk és egy, "köszi, de nem" ellenére sem tudnak lekopni, na az gáz. Ne mondd, hogy ezek az emberek egy szinten vannak velem.
Megértem, én is kevés vagyok sok férfinak, vannak nálam sokkal szebb és sokkal okosabb nők is, gazdagabbak is, és nem is sértődöm meg, ha valakinek nem én kellek.
Egyszerűen fel tudom mérni, hol keresgéljek, és neked is ezt javaslom, sok frusztrációtól megment.
#18: de, hogy sokan miért gondolják azt, hogy nincsenek "szintek":
mert már kisgyerekkortól kezdve jól megtanulják a filmekből, hogy hogyan "működnek" a párkapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!