Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti összejöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejöttetek volna Anakin Skywalker-el?

Figyelt kérdés

Mármint abban az időben mint mikor még Jedi volt.

Jelleme: nem változna

Kinézete: Legye az, mint ami a filmekben.

Heves vérmérsékletű harcias férfi!

Egy olyan Jedi aki nem volt Incel!

2022. jún. 25. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.. Bár nekem Kylo jobban bejött...
2022. jún. 25. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, viszont Kylo nekem is jobban tetszett.
2022. jún. 25. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én igen és szerintem minden szempontból jobb volt, mint Kylo.
2022. jún. 25. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

A filmben Anakin a társadalmi piramis csúcsán van egy olyan világban, ahol a társadalom 95% -a (Abból 70% Coruscant alsóbb szintjein él) még csak nem is tud arról, kik vannak a társadalmi piramis csúcsán. A nők nyilván összejönnének vele, ahogy történik is a filmben (sikeres királynő össze akar jönni az átlagos jedivel).

Ennek ellenére ő úgy dönt, változtatni akar a helyzeten, ami persze nem sikerül neki.

2022. jún. 26. 02:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne:)
2022. jún. 26. 07:22
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Akkor már inkább a jedi visszatér idején lévő lukeot választanám ő legalább nem zagyválna a homokról.
2022. jún. 26. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Anakin egy hisztis kissrác. Szerintem Obi Wan sokkal több nőt el tudna csábítani.
2022. jún. 26. 10:34
 8/9 anonim válasza:
Kilenc évesen odáig voltam érte. XD
2023. jún. 11. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Anakinon így a blackpill után én is gondolkoztam. Egy tipikus Chad, aki mindent megkap az életben amit csak akar, mégsincs megelégedve semmivel. Ez oda vezet aztán, hogy elveszti a "Chadséget"

A klasszikus trilógiában a motivációját már nem értem teljesen, és alapból bukásra van itélve szegény.

2023. jún. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!