Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdett tetszeni a fiu akitol nem akarok semmit?

Figyelt kérdés
Tinderen talalkoztunk akkor irta hogy o inkabb ilyen baratsag extrakkalt keres. Nem igazan volt kedvem hozza aztan honapok utan megis talalkoztunk. Es nagyon cuki a srac... Mar tobbszor talalkoztunk, de direkt ugy viselkedtem h meg meg se csokoljon, olyan hogy osszebujtunk mar tobbszor volt. De az a baj hogy bar nem mondta, de biztos vagyok benne hogy eppen tobb lany is van akiket neha megdug... Eleg extrovertalt meg sokat jar bulizni. Szerintetek hagyjam a fenebe? 22L 23F
2022. jún. 24. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hagyd.

Nem is ertem miert kezdtel el vele ismerkedni…

2022. jún. 24. 07:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg talan bele is mennek baratsag extrakba vele de csak ugy ha addig nincs neki 3 masik...
2022. jún. 24. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Istenem…

Akkor csinald azt amit akarsz, de utana ne gyere ide sirni, hogy te szarul erzek es o nem viszonozza

2022. jún. 24. 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3. Ezt csinálják... Belemennek a rosszfiús kalandokba, utána sírnak, hogy ők komolyat akarnak meg csodálkoznak, hogy "jaaaj én nem is értem, miért feküdtem le vele, hogy kerültem oda".

Ennyire hogy lehet valaki életképtelen?

2022. jún. 24. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
2. Ne akarj kisajátítani olyat, akinek te csak a 3-ik vagy.
2022. jún. 24. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd.
2022. jún. 24. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
egy patron vagy egy laza pipa még belefér.
2022. jún. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!