Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nőnek tényleg elég ennyi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek tényleg elég ennyi, hogy nagy a dákó?

Figyelt kérdés
A munkahelyen van egy nagyon csúnya, 40 éves pasi, de köztudott hogy nagyon nagy a pélója. És a munkahelyen már kb. az összes nőt levarrta, kortól függetlenül! Akit meg még nem, azon is látszik, hogy úgy viszonyul hozzá. Ennyi elég is, hogy jó a "hírneve"?
2022. jún. 20. 12:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem így vettem észre.
2022. jún. 20. 12:50
 2/25 anonim ***** válasza:
84%
Na azok a levarrt kolléganők se lehetnek valami nagy értékű nők, ha ott ez így megy.
2022. jún. 20. 12:51
 3/25 anonim ***** válasza:
23%

Sok az álszent aki azt hazudja a méret nem számít pedig de számít.

Jobb sokkal egy nagy farok mintsem egy kicsi.

Plusz a kis farkú csávó nem tud hüvelyi orgazmust adni egy nőnek mert el se ér odáig a nőnek, a nagy farku pasi meg igen el ér odáig simán.

Így igen akinek nagy van azt minden nő szereti ki próbálni.

2022. jún. 20. 12:51
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

"És a munkahelyen már kb. az összes nőt levarrta, kortól függetlenül!"

Aha. Te ott voltál, és láttad?

2022. jún. 20. 12:56
 5/25 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is nagy de egy kevésbé zárt közösségben nem terjednek ilyen jól a hírek. Persze volt, hogy a kicsit becsípett partnerem büszkén újságolta másoknak szórakozóhelyen, hogy milyenek az adottságaim. Maga alatt vágta a fát :D
2022. jún. 20. 13:05
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Soknak igen. Soknak meg nem. Soknak meg egyenesen irreleváns.
2022. jún. 20. 13:05
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
A nagy nekem fáj. Nem kell sehova elérnie, hogy orgazmust okozzon.
2022. jún. 20. 13:22
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért jó, ha valakinek nagy, persze ez is relatív, hogy ki mit nevez nagynak. Az egyik exemnek akkora volt, hogy minden egyes együttlétet végig szenvedtem és utána napokig erős fájdalmaim voltak.
2022. jún. 20. 13:23
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Biztos én vagyok különc... de én a munkahelyemen senkinek a péniszmérete után nem nyomoztam, és a bemutatkozásomat sem úgy kezdtem, hogy mekkora a dákóm.
2022. jún. 20. 13:24
 10/25 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem a kérdést. Ha valaki b@szni akar, mindegy, hogy nő v férfi, nyilván a számára ideális méreteket fogja választani.

Annak az embernek akinek szex kell: annak elég a nagy méret/ szűk, nedves adottság.

Annak aki normális kapcsolatot: személyiség, egyező világnézet, biztos munkahely, érett gondolkozás, külső ( neki tetsző, semmiképpen sem “ plaza pics@, kokszkároly”)

2022. jún. 20. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!