Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan veletek hogy randi közben végig állt a dákó és a hölgy észrevette?
Figyelt kérdés
Mi volt a reakciója?2022. máj. 4. 19:05
4/9 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy jó ötlet, még ha csak poénból is.
Nehogy a hölgy megkezelje sokkolóval, mert akkor egy pillanat alatt felvillanyozódsz... :,D
5/9 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki jo ötletnek tartja ez nem egy irányítható dolog szerintem.
2022. máj. 4. 19:17
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor sem *
2022. máj. 4. 19:17
7/9 anonim válasza:
En mint nő írok. Megesett velem ilyen. Én hülye meg azt hittem ebbol hogy tetszem a srácnak, közben le se sz.rt, alig beszélt velem es soha nem hívott később pedig egyszer veletlenül is összefutottunk erre kikerült mint egy idegent.
8/9 anonim válasza:
Meg kéne tanulni emberként viselkedni.
9/9 anonim válasza:
Akkor nem randizni akar, hanem dugni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!