Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-26 éves diplomás, értelmes lányokkal merre lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok és kicsit elveszve érzem magam mert az előző hosszú kapcsolatom után nem nagyon tudok ismerkedni. Mit talácsoltok merre találok értelmes, aranyos szingli lányokat ebben a korcsoportban? Bármilyen összejöveteleket esetleg tudtok javasolni?:P2022. jún. 19. 22:12
1/5 anonim 

válasza:

Erre nincs fix hely. Diplomás csajok vannak az egyetemi bulikban és egyetem környéki kávézókban. Az értelmeshez már szerencse is kell.
2/5 anonim 

válasza:

Én tinderen és facebook datingen is voltam. Utóbbin be is lehet állítani ha az ember diplomás és diplomásat keres
(Azóta elkeltem, ne írjatok privátot)
3/5 anonim 

válasza:

Diplomásokkal még csak-csak, de értelmes lányok nincsenek ebben a korosztályban.
5/5 anonim 

válasza:

Igényesebb szórakozóhelyeken, egyetem környéki kávézókban / diszkrétebb és igényesebb menzákon-étkezőkben, színházakban, múzeumokban, ipari-munkaügyi börzéken, szűrős társkeresőn, táncházakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!