Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randin nagyon csalódni fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin nagyon csalódni fog mikor megtudja hogy férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy férfival lehet elrontottam de női képet küldtem neki, ő heteroszexuális én meg meleg vagyok, pont olyan jól elbeszélgettünk, persze csak írásban hogy már szinte szerelmet érez irántam, amikor majd személyesen találkozunk akkor majd el fogja ezt nézni
2022. jún. 19. 19:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudom hogy gondoltad. De majd megeszed amit főztél
2022. jún. 19. 19:12
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
És ha róla kiderülne, hogy nő, te mit szólnál? :D
2022. jún. 19. 19:14
 3/26 A kérdező kommentje:
2. Van bennem bi igy elfogadnám
2022. jún. 19. 19:21
 4/26 A kérdező kommentje:
De szerintem szerelemben nem számít a kor, nem
2022. jún. 19. 19:22
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Bi vagyok, haragudnék ha így átvernének. Kuka.
2022. jún. 19. 19:24
 6/26 anonim ***** válasza:
54%

És ezek után csodálkoztok, mikor a szélsőjobbosok összetörnek titeket. Nem azért, mert melegek vagytok, hanem mert ilyeneket csináltok.

Nőkkel nem csináltam ilyeneket, akik életvitelszerűen járnak randizni, hogy meghivassák magukat pasikkal és maximum egy rossz napot szereztem volna nekik. Mi van, ha a pasi esetleg emiatt elveszít egy nap szabadságot a munkahelyén, meg elkölt pont annyi pénzt rákészülve a randira, aminek jobb helye lenne bárhol máshol a te hülye játékod miatt?

2022. jún. 19. 19:25
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ne haragudj de ez nagyon gáz, én baromira kiakadnék már csak azon is hogy így átvertél. Plusz saját magadat is kellemetlen helyzetbe hozod ezzel, max lenyom mint a bélyeget amennyi homfób ember él Mo-on.
2022. jún. 19. 19:26
 8/26 anonim ***** válasza:
93%

😂A kor nem számít! A NEM számít! Remélem ő se saját képet küldött és ott fog várni egy 200 kilós kanc.gány, néhány barátjával. Majd jól elbeszélgettek😉

Gondolom, troll kérdés, ennyire hülye csak nem lehetsz.

2022. jún. 19. 19:27
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még a randi előtt valld be, hogy mi a helyzet.
2022. jún. 19. 19:29
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szegény borzalmasan arcra fog esni a találkozásnál, szerintem érdemesebb lett volna ha a legelején elmondod neki hogy meleg férfi vagy és szeretnél ismerkedni. A legrosszabb ami történhet az az hogy elutasít, megy tovább az élet.

Nem azért, de hogy ha a hapsi helyében lennék biztos kiakadnék és elutasítanálak, akkor is ha vonzódnék a férfiakhoz. Nem a nemeddel van a baj hanem hogy ennyire megbízhatatlan vagy és ekkorát hazudtál.

Másik részről, az emberek nagy részének fontos a partner neme, hogy ha nem vonzódik a férfiakhoz akkor nem fogsz neki bejönni.

2022. jún. 19. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!