Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat nagyon zavarja, ha egy lány vörös hajú és szeplős?
Nekem eddig két barátom volt, ők elfogadtak úgy ahogy vagyok, de sokszor úgy éreztem jobban örülnének ha nem lennének szeplőim. A hajam tetszett nekik. Volt egy olyan srác is, akinek tetszettem, de mikor meglátta nyáron, hogy a kezemen is vannak szeplők akkor eléggé megbámult.
De egyébként nem vagyok nagyon szeplős, kb két méterről már nem is látszik, csak közelről. Viszont a vállamon és kezemen is van, arcomon is, de kevés. Szerencsére nem erősek a szeplőim, nem feltűnőek. Helyesnek látom magam csak attól félek sokan emiatt nem látnak majd szépnek. Ezért nem is igazán merek ismerkedni. Szerintetek le lehet valahogy küzdeni ezeket a gátlásokat?
Én egy kicsit más szemszögből próbállak rávezetni a dologra!
A vörös szeplős nők egyszerűen gyönyörűek!!!!
De mivel én sötétszőke férfi vagyok, ezért gondolnom kell arra, ha lenne egy fiam mennyire baszogatnák ha vörös haja lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!