Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat nagyon zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat nagyon zavarja, ha egy lány vörös hajú és szeplős?

Figyelt kérdés

Nekem eddig két barátom volt, ők elfogadtak úgy ahogy vagyok, de sokszor úgy éreztem jobban örülnének ha nem lennének szeplőim. A hajam tetszett nekik. Volt egy olyan srác is, akinek tetszettem, de mikor meglátta nyáron, hogy a kezemen is vannak szeplők akkor eléggé megbámult.

De egyébként nem vagyok nagyon szeplős, kb két méterről már nem is látszik, csak közelről. Viszont a vállamon és kezemen is van, arcomon is, de kevés. Szerencsére nem erősek a szeplőim, nem feltűnőek. Helyesnek látom magam csak attól félek sokan emiatt nem látnak majd szépnek. Ezért nem is igazán merek ismerkedni. Szerintetek le lehet valahogy küzdeni ezeket a gátlásokat?

2022. jún. 19. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 19. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Kövezzetek meg, de én úgy látom, hogy a férfiak elnézőbbek külső terén. Sem a vörös haj, sem a szeplők nem olyan dolgok amik miatt menekülőre fogná bárki is. Ezektől függetlenül is (vagy akár ezekkel együtt is) lehetsz vonzó.
2022. jún. 19. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
#2: Jol latod. Ezert csak par frusztralt no fog megkovezni.
2022. jún. 19. 19:03
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem hinném. Nekem speciel nem oszt, nem szoroz, de ismerek olyat is, akinek kimondottan bejönnek a vörös szeplős lányok.
2022. jún. 19. 19:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen külsejű lányok. Kár, hogy a többségének a kreol bőrű srácok jönnek be.
2022. jún. 19. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene az ilyen külső, szóval egyáltalán nem zavarna.
2022. jún. 19. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
🤤🤤🤤
2022. jún. 19. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Senkit sem zavar, az ilyen csajok modellkednek.
2022. jún. 19. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. jún. 19. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

Én egy kicsit más szemszögből próbállak rávezetni a dologra!

A vörös szeplős nők egyszerűen gyönyörűek!!!!

De mivel én sötétszőke férfi vagyok, ezért gondolnom kell arra, ha lenne egy fiam mennyire baszogatnák ha vörös haja lenne!

2022. jún. 19. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!