Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma velem?
Szinte biztos, hogy a kisugárzásod nem jó. Lehetsz csinos, szép arcú, kedves, bármi, ha a kisugárzásod miatt nem közelednek feléd.
Én például kifejezetten nem mondanám magam sem csinosnak, sem szépnek (kancsal is vagyok). Adok magamra, nem vagyok igénytelen, és a férjem a mai napig féltékeny (egészségesen, nem úgy, hogy nem enged sehova). 50 éves vagyok, és még mindig előfordul, hogy kezdeményeznek nálam férfiak. Nem tudom miért. De biztosan olyan a kisugárzásom.
Ezt így látatlanban nem tudhatjuk, hogy nálad mi lehet. Esetleg nem vagy túl elérhetetlen? Nyitott vagy ha kezdeményeznek? Pl. ha buliban vagy, hajlandó vagy-e táncolni, sőt, adsz-e jeleket, hogy felkérhető vagy (nem csak egy sarokban ülsz visszahúzódva)? De ez cak egy példa.
Én sosem értettem az ilyen hormonzavaros kifogásokat...
Tavaly elején ~85 kg körül voltam (176 cm), aztán őszre (-20 kg) 65 kg-ot is elértem.
Jelenleg 66.6 kg (szóval sikerült elérnem a szinten tartást is) - így már a visszahízás sem esélyes.
22: nem azt mindta, hogy kövér hanem hogy van rajta felesleg.
Rajtam is van. Nem 20 kg, de 5-10 kg igen.
Mégis felkérnek engem is táncolni.
21-es vagyok.
Én nálam kizáró ok ⛔️ ha valaki kövér.
Legyen az barát vagy akármi.
Egyszerűen nem tudom megérteni őket, hogy lehetnek ennyire lusták/tudatlanok..
Nem tudom, de én még barátkozni sem szívesen barátkozom kövérekkel.
⭕️ Ma egy lánnyal ismerkedtem, aki (mint kiderült) kövér volt.
🏀 És én frankón megmondtam neki a szitut, kezdjen el sportolni, mert még az arca is másmilyen miatta.
☎️ Egyből kinyomott :D De ha tudja magáról, hogy kényes téma (nem tudja elviselni/ szembe nézni a valósággal), akkor meg minek hozza fel ? :D
✅ De sztem mások is így vannak vele, a lusta kövéreket kerüljük :)
Mindenki a súlydolgon van itt fent akadva, de tényleg nem kövér vagyok😄 Nemrég kezdtem el a hormon gyógyszereket, tartom a diétát, ahogy írtam is már, heti 4-5x edzek, már be is indult a fogyásom egyébként. Megérteném, ha ez lenne bennem a taszító, de nem hiszem el, hogy minden férfit az a plusz 5-10kiló zavarna😄
21-es, az viszont lehet, hogy a kisugárzásommal van baj. Alapvetően mosolygós, kedves, csinos vagyok, de akár vékonyabb voltam, akár ducibb ( mert voltam tényleg ducibb is, akkor 20kiló felesleg volt rajtam) valahogy sosem éreztem jól magam a bőrömben. Lehet ezt megérzik az emberek😄
#28 hát úgy írtad le mintha az lenne az egyik fő probléma..
De az a helyzet, hogy nem igen tudná itt bárki elmondani a frankót a személyeddel kapcsolatban - ha úgy igazából egyikünk sem ismer téged és a személyiséged.. :|
Így nehéz megválaszolni a kérdésed és segíteni ez ügyben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!