Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma velem?
1.) Az ismerkedéshez nem szép arc kell, hanem megnyerő személyiség....
2.) Rosszul diétázol
3.) Valszeg valami van a személyiségeddel :/
( Ezt pedig csak hívásban tudjuk kideríteni : dfghjdzgh#7160 )
Utolsó, ez nem talált, nagyon mosolygós ember vagyok :)
Szerintem a személyiségemmel sincs baj, sok barátom is van, jól ellehet beszélgetni is velem. Nyilván, vannak hibáim, mint mindenkinek, de azért nem hinném, hogy olyan rosszak.
Illetve diétázni se rosszul diétázom, és olyan nagyon kövér se vagyok, csak sok hormonbetegséggel küzdök egyenlőre.
"igényes hölgy"... aha
Akkor nem lennél elhízva, és törődnél az alakoddal - és az egészségeddel.
Nem attól lesz valaki "igényes", hogy lakkozza a körmét, meg sminkkel....
Kiakadok mikor elhízott "IGÉNYES" hölgyeket látok, akik műkörmöznek/ körömlakkoznak, meg sminkelik magukat...
6-os
Jézusom… egyáltalán nem erre gondoltam igényes alatt, és elhízva se vagyok :) keményen küzdök a betegségek ellenére is, és keményen tartom a diétát, heti 4-5x edzek. Az hogy van rajtam plusz, nem azt jelenti, hogy elhízott vagyok, hanem azt, hogy nem vagyok vékony. Átlagos testalkatom van.
Utolsó
Általában szabadidőmben edzek, vagy a barátaimmal csinálok valami programot, néha olvasok, sorozatozok. Nehezen kezdeményezek, mert sose érzem magam elég jónak. Gondolom ez mondjuk probléma😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!