Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ritka az akinek 25 ig ne lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka az akinek 25 ig ne lett volna kapcsolata?

Figyelt kérdés
Én nagyon szerencsétlen vagyok ebben. Nem sok lehetőségem volt, de amikor volt nem jött össze semmit, általában azért mert megismertek mást. Elég rossz érzés hogy nem kellek senkinek.
2022. jún. 19. 07:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem olyan nagyon ritka, de azért nyílván nem ez a jellemző. Viszont ha nem az elkeseredettségre koncentrálsz, hanem hogy (jó esetben) mostanra kezd kialakulni az önálló életed (befejeted a sulit, dolgozol egy ideje, kezdesz független felnőtt lenni), akkor ebből erőt merítve nagyobb eséllyel találsz társat.
2022. jún. 19. 08:08
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
A teljes rokonságomat nézve igen.
2022. jún. 19. 08:31
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Férfiak között egyre gyakoribb, mert egyre kevesebb férfi felel meg a nők igényeinek.
2022. jún. 19. 08:41
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
#3 Mondd már el kérlek mik azok az igények? Mert itt nagyon mondják ezeket, de a való életben nem azt látom, hogy olyan teljesíthetetlenek lennének.
2022. jún. 19. 08:55
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
#4 Minimum 175-180 cm magasság, kigyúrt test, férfias arc, sötét haj, szakáll, szőrtelen felsőtest, saját lakás és autó, jó fizetés. Ennyi az alap, enélkül egy nő sem áll szóba az ember fiával. Persze van, ami teljesíthető belőle, de pl. aki alacsonynak vagy csúnyának született, az esélytelen a nőknél.
2022. jún. 19. 09:17
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem ez az általános, de én sem mondanám olyan nagyon ritka jelenségnek. Főleg mert fiatalon nagyon könnyen el lehet veszni a tanulásban, munkában és önállósodásban, így kevésbé van energia/igény párt keresni, és mással vagy lefoglalva.

De nincsen veszve a helyzet így sem, akkor sem ha 25-30 éves korodra találsz megfelelő párt.

2022. jún. 19. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

Kedves 5ös, akkor lássuk engem és a barátaimat, ismerőseimet, hogy mi hiányzik az "alap"-ból:

Én: nem nagyon van kigyúrt testem, 24 évesen annyira kopaszodtam, hogy azóta 2 mm-esre letolom hetente, arcszőrzetem iszonyat ritkás, esélytelen valaha is egy borosta, fesőtestem itt-ott szőrös, de a legtöbb a mellbimbóm körül van :D, anyám örökölt lakásába lakok, de fizetjük rendesen a hitelt, apám 18 éves Citroenjével járok, nettó 300at keresek. 29 vagyok. Pénteken fogok feleségül venni egy 27 éves nőt, aki orvos (1,5-2x annyit keres) csinos, formás teste van, jól főz, jó az ágyban, minden kívánsagomat lesi (persze ez kölcsönös).

Hasonló korú barátaim:

1. Már 20 évesen is 'apateste' volt, szakálla még ritkasabb, mint az enyém, fizuja kb ott van, de az ő párja is sokkal többet keres, se kocsi, se lakás, ezeket együtt illetve nagyrészt párja szülei által teremtették meg. 2 éve házas.

2. 170 cm, vézna test, világos haja van, szemüveges, a borosta neki megy, örökölt egy lakást, de nagyon sokat nem ért, jogsit a parja mellett kezdte csinalni, addig őt vittek, nagyon sokáig húzta az egyetemet, nemrég kezdett el dolgozni. Majdnem 2 éve hazas.

3. Magas, de túlsúlyos, nagyon szőrös, lakás nuku, kocsit együtt vettek, fizuja neki is alacsonyabb, mint a párjáé. Majdnem 3 éve hazas.

Most sorolhatnám még sokáig ezekre az agyament "alapelvarasokra" az ellenpéldákat, de nincs kedvem, meg minek is... ha erre jársz, írj rám, szívesen bemutatom neked azt a sok embert, aki normálisan él és nem a felszínes külsősegek szerint.

Ja és elkezdheted kritizálni, hogy ezek milyen nők, ha ilyenekkel szóba állnak, párkapcsolatot, házasságot(!) kötnek...de azzal csak azt ismernéd el, hogy a nők egy kisebb csoportját tartod nőknek, a többiek meg ilyen fura űrlenyek biztos.

2022. jún. 19. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Kár, hogy a saját környezetemben egyáltalán nem látok ilyeneket. Név nélkül bármit írhat az ember, akár kitalált sztorikat is.
2022. jún. 19. 10:04
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
8, ez így van. Mondom, aki akar jöjjön el, és én bemutatom neki szívesen ezeket az embereket. Utána lehet megváltozik a veleménye, hogy a nők egy személyiség nélküli homogén massza, és mind ilyenekre megy. Különbözőek vagyunk, azt az egy embert kell megtalálni, akivel bdogok tudunk lenni, nem megfelelési készerben élni az összes ember felé.
2022. jún. 19. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

7-es én meg csa kellenpéldát tudok a baárti körömből, tessék:

1. Srác 36 éves ,szüleinél él, szar fizetés, de jó szövege van, nagyon társasági ember, régebben mindig volt csaja és állítása szerint vagy 40-50 nővel volt már szexuális kapcsolata. Most vett saját (családi) házat, de továbbra sincs senkije. Külsőre átlagos, 180cm, nincsenek különösebb testi hibái, annyi hogy elég vékony. Jogsija, kocsija is van.

2. Srác 30 éves, szülei lakásában él, akik külföldön dolgoznak, csak néha jönnek haza. Home office munkája van, jól keres. Külsőre: alacsony, hosszú hajú, nem túl jóképű, de nem is különösebben ronda. Évek óta nincs senkije, akiknél próbálkozott mindig átverték, kihasználták. Legutóbb külföldre vitt nyaralni egy ilyen csajt, persze szintén pofára esés lett a vége. Jogsija van, kocsi nincs.

3. Srác 28 éves, saját lakás. Jóképű, de alacsony, átlagos munkával. Soha ne mvolt csaja, csak alkalmi kapcsolatok jöttek össze neki. Eléggé érdekes, különc stílusa van, de sok nőnek bejön, legalábbis rövid távon. Se jogsi, se kocsi.

4. Srác 27 éves, szüleivel él, de van egy saját kis kültelki háza, amit újítgat. Évek óta nincs kapcsolata, néhány alkalmi szex csak. Külsőre átlagos, nem alacsony, nem magas, átlagos arc, semmi extrém testi hibája nincs. Kissé antiszociális, de régebben ő is nagyon sikeres volt a nőknél, sok csaja volt és sok nővel lefeküdt. Van saját kocsija.

5. Jóképű, magas srác 30 éves, évekig külföldön élt és dolgozott. Régóta nicns senkije, most ismét külföldra ment melózni, szóval nem keres rosszul. Évek óta nincs senkije, pár próbálkozás és alkalmi kapcsolata volt csak.

2022. jún. 19. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!