Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó döntés volt, vagy nem lett volna szabad?
Rokonom egy ismerősét megismertem, egy pasi aki lerakta nálam a parkettet. Értésemre adta, hogy bejövök neki es neztem hogy milyen valószínűtlen ronda az a pasi, arcra, termetre, es a kisugárzása is nagyon lehangoló. Vegul sok időt töltöttünk együtt es megszoktam, mondhatni megszerettem még szerelmes is lettem bele. De valahogy mégis nem teljes a kapcsolat es azt mondta, hogy nem érzi magat szeretve általam .
Sokszor en sem tudom mi az igazsag
Szerethetek valakit, aki annyira taszított? Undorított? Szabad volt ezt így elkezdeni? Kinézete miatt sok időbe telt amíg elfogadtam... amit megérzett es lehet nem bocsajtott meg.
Jó ötlet volt ebbe belemenni ??

Hasonló... van egy férfi, aki udvarol(t) és igazából kedves is, rendes is, nagyon sok mindenben közös az érdeklődésünk, jókat beszélgetünk, jól áll anyagilag, ugyanazok a terveink... Olyan igazi férfi férfi lenne, aki udvarias, segítőkész, talpraesett, őszinte, nagyon okos, egészséges arányban érzelmes is. Szóval minden kipipálva, amit akartam, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hozzámérjen, pedig nem vagyok egy fadarab típus és igazán próbáltam lelkesedni. Ő sem egy szép ember. Bár azért volt már olyan pasim, aki mások szerinte nem volt az, de én annak láttam. De most nincs rózsaszín szemüveg. Pár napja szakítottam vele, mert ha folytatjuk és utána szakítok, az neki sokkal rosszabb lesz. Pedig azt hittem, hogy milyen elfogadó vagyok, de úgy látszik mégsem. És tényleg sajnálom, még magamat is, hogy ilyen béna vagyok.
Egy barátnőm szerint biztos a feromonok vagy valami genetikai radar, hogy nem illünk össze. Hát nem is tudom. Mindenesetre az a jó, ha egyik fél sem érzi magát alárendeltnek, hogy ő szeret "jobban" vagy ő járt "jobban". Mert azon az oldalon is voltam már. Az az ideális, ha egyforma mértékű és kölcsönös a lelkesedés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!