Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnek mennyire imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mennyire imponál ismerkedés során ha egy férfi rendelkezik saját lakással?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 19:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nyilván megvan az előnye. Nem zárom ki feltétlenül pl. az anyuval-apuval élőket, de hasznos dolog, ha nem kell azon körülményeskedni, hogy akkor mikor kinél mit csinálunk (mert oké, hogy van lakásom, de azt sem akarom, hogy mindig nálam vendégeltesse magát meg egy srác).
2022. jún. 20. 20:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy saját, vagy albérlet, csak ne a szüleinél lakjon.
2022. jún. 20. 20:55
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
22. Aki egy egész albérletet bérel és kidob erre 100-200 ezret az ablakon, annak pedig soha nem lesz saját lakása, mert amit az albérletre költ azt nem tudja félrerakni. (És most hagyjuk a fél-1 milliót kereső vállalkozókat, informatikusokat, maradjunk az átlagbéres embereknél.)
2022. jún. 20. 21:18
 24/25 anonim ***** válasza:
46%

23

Az átlagber jelenmeg netto 5-600. Nő vagyok, nem IT szektor.

2022. jún. 20. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:

22F vagyok, van saját lakásom, örököltem. Saját kézzel újítottam fel (a villanyt és a gázt leszámítva).

A lőtéri döglött kutyát nem érdekelte... Ronda vagyok, alacsony is, nincs szexuális kisugárzásom sem, ez van.

2022. jún. 20. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!