Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "jó fogás" a mai nők szemében a gazda/állattartó/földbirtokos srác?
Ott van ugye a Házasodna a gazda reality, meg a Yellowstone sorozat, amik megmutatják, hogy mennyi pénzük is van a "parasztoknak".
Ráadásul az élelmiszerárak az egekben, és csak növekednek. 1-2 év, és nem az új Iphone lesz a fő álomtermék, hanem a színhús.
"korai kelés és megállás nélküli munka az élete" - Nem minden esetben.
Haveromnak van 16 lova, és tényleg reggeltől estig nincs megállás (meg a gumicsizma, kosz, istállószag mindig vele jár).
Nekem erdőm volt, és novembertől márciusig dolgoztam 4 hónapot (napi 8 órában), annyira jó volt reggel, ködben kimenni, csend, nyugalom, hideg, hóesés, nagyon adta a hangulatot :) De én 15 órakor már hazaértem, zuhany, új ruha, és tiszta voltam... A maradék 8 hónapban meg abszolút semmit se dolgoztam.
A házasodna a gazda egyik szereplőjét személyesen ismerem. Nem kel az korán sosem, az apja kőgazdag vállalkozó, Pesten tanult kicsi kora óta, az egyetem nem ment neki, apu nyomdokaiba nem lépett, nem hülye az öreg, a fia két hét alatt elpókerezné a vagyont. Huszonévesen úgy döntött, hogy visszajön vidékre és gazda lesz, mégiscsak okosabb, mint a parasztok. Gondolta ő, nagyon nem részletezem, hogy mi történik, amikor a városi elkezd parasztosat játszani, maradjunk annyiban, hogy jó nagy a kisállat temető...
A korosztályának itt sem kell, mindenki tudja, hogy milyen, nem véletlenül akart a műsorban asszonyt szerezni. Önmagában a gazdagság imponáló lehet sok nőnek, de van az az undorító személyiség, amit még pénzért sem visel el senki.
Én méhész vagyok, legtöbbször érdekesnek szokták tartani a csajok, bár sose kezdtem ezzel az ismerkedést. Ha normális vagy,naprakész a téged körülvevő világgal kapcsolatban, azaz nem az a fanatikus vaktuskó paraszt vagy akinek ami/aki a tanyán kívül esik az hülye/hülyeség, akkor nem lesz gond. Persze még így is kell a lány részéről is tolerancia, a szezonális 7/7 éjjel-nappal munka időszakok átvészeléséhez, mert az valóban hatalmas szívás. Tanyasi méhész parasztgyerekként pesti párom van.
Viszont ment már tönkre kapcsolatom a szezon miatt, nem volt sok időm,exem ezt nem bírta ki és megcsalt.
Nem emiatt, de nem akarom életem végéig ezt az életformát végezni. Akármilyen jól is tud jövedelmezni, valóban nem sok életed marad mellette.
Gondolom a nőknek könnyebb ilyen melóval pasit fogni.
Attól függ, milyen nő. Az ilyen városi luxibébi jellegű csajok, még ha gazdag is az illető, sem fognak leállni egy birtokos gazdával, mert egyszerűen nem olyan az életvitelük - vagy max. akkor, ha tényleg csak sugar daddy jelleggel vannak velük... max. havi-kétheti 1 kamaty, és fizessen nekik mindent.
De ha egy takaros vidéki lány, aki nem feltélenül 10/10-es, és így is oké, esetleg már otthon beletanult az állattartásba, neki lehet, hogy opció egy gazda.
Én pl. biztos, hogy nem lennék boldog egy vidéken élő gazda mellett... egyszerűen nekem a boldogsághoz kell a városi nyüzsgés, színház, mozi, havi 1 étterembe járás. Pedig nem vagyok egy aranyásó sem, sőt, előző kapcsolatomban páromat a lakásomba beköltöztettem és majdnem 2x annyit kerestem. De én tanyán halálra unnám magam - engem nem köt le a kertészkedés, csendben elmélkedés (az is kell, de nem végig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!