Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi szeret enni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szeret enni és inni és pocakos azt miért nézik semmibe a nők akik pl genetikai okokból vékonyak csak?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 14:44
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Alkoholizmus az amikor rendszeresen fogyasztod. Ennek vannak fokozatai.

De te dolgod, én nem szólok bele.

Viszont csak hogy tisztábban lásd a képet segítek:

Nem vagy nagy magassággal megáldva, az összképen meg sokat ront a felesleg, nyilván nem leszel a nők kedvence. Az igényességgel meg egészségtudatossággal könnyen lehet kompenzálni

2022. jún. 18. 15:55
 22/48 A kérdező kommentje:

Csak az meg milyen élet, hogy megvonom magamtól a finom ételeket meg mondjuk sört sem iszok amivel jól ellazulok csak azért hogy megfeleljek a nőknek??

Főleg előzetesen úgy hogy valószínűleg ha most 1-2 évig csak koplalnék meg edzenék ezzel sanyargatva magam és nem is lenne eredméyne mert ugyanúgy nem kapnék nőt ..

Ha mondjuk most lenne egy csinos barátnőm aki megkérne hogy kicsit fogyjak mert úgy jobban tetszenék neki akkor megtenném de így túl nagy áldozat a valószínűsithető semmiért

2022. jún. 18. 16:01
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Főleg hogy még sörözöl is, az még visszataszítóbb. Legalábbis számomra. Amúgy ha kedves és aranyos férfi lennél, akkor a kinézetedtől függetlenül már rég lenne párod. Gondolom ilyen böfögős, fingós bunkó fajta lehetsz.
2022. jún. 18. 16:04
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Na a gond itt kezdődik pl

Nem a másik miatt fogyunk le/ élünk egészségesebben, hanem saját magunk miatt és érdekében.

Nem kell megvonni magadtól a finom ételeket csak mértéket tartani. Máshogy is lehet jól érezni magamat mint sörrel, hidd el ez senki számára nem vonzó

2022. jún. 18. 16:04
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha mondjuk most lenne egy csinos barátnőm aki megkérne hogy kicsit fogyjak mert úgy jobban tetszenék neki akkor megtenném de így túl nagy áldozat a valószínűsithető semmiért”

🤣 Ez olyan mintha bemennél az aldiba vásárolni. Eljönnél fizetés nélkül. De oda mondanád később vissza jössz is fizetsz! 🤔😅😅.

Te is tudod hogy előre nincs semmi. Ha lefogytál tartósan akkor keress lányt. Ne előre.

2022. jún. 18. 16:06
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja, veszek egy jó szűk szexi nadrágot, aztán egyszer majd belefogyok. A nadrág meg 20 év múlva is ott rohad. 😂
2022. jún. 18. 16:09
 27/48 A kérdező kommentje:

Nyilván egy nő előtt akivel ismerkedni akarok az előtt nem fingok meg böfögök..

Hiába vagyok kedves ha mondjuk oda se jön hozzám egy nő se mert nem vagyok olyan jó kinézetű

2022. jún. 18. 16:16
 28/48 A kérdező kommentje:
Nyilván sörön kivül is van más öröm , nekem is , de mivel egyedül vagyok egyedül is lakok és munka után jól esik lazítani sörözgetgni kicsit és megfeledkezni a problémákról meg kicsit felvidulni , ha lenne egy csinos barátnő akivel jobban elütöm az időt mondjuk elmegyünk valahova vagy itthon filmezünk akkor nem innék annyi sört biztos
2022. jún. 18. 16:18
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, hogy te elvárod, hogy a nő menjen oda hozzád?
2022. jún. 18. 16:20
 30/48 A kérdező kommentje:
Nem várom el de jól esne nyilván , mivel én nem nagyon próbálkozok így mivel tudom hogy legtöbb felszínes és esélyt se adna ismerkedésre
2022. jún. 18. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!