Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire hátrány, ha egy férfi az anyjával lakik még 36 évesen? lenne nálatok esélye?

Figyelt kérdés
Még 2 év és hitel nélkül veszek egy kertes házat, amire már az egyetem óta vágytam. Gépészmérnök vagyok egyébként.
2022. jún. 17. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Az azért nagyon nem mindegy, hogy otthon lakik, de mellette önálló ember, vagy kvázi eltartott. Előbbivel semmi gond nincs. Sőt, ha visszamegyünk az időben nem sokat, csak 2-3 évtizedet, teljesen általános dolog volt a családi ház, ahol több generáció is együtt lakhatott.
2022. jún. 17. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem lenne gond egyáltalán. Anyuddal elollózgatnánk az ágyon te meg nézhetnéd az akciót a kanapén ülve és húzogathatnád a kukacot közben. Izgi lenne.
2022. jún. 17. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ment a zöld kéz. Nyilván a ház csak kamu lenne, meg a mérnöki is, de mire rájönne, már meghúznám párszor.
2022. jún. 17. 18:26
 4/10 anonim válasza:
0%
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Nem lenne egyszerűbb kiemelni a régit lúzer mérnök úr?
2022. jún. 17. 18:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Most regisztráltam ide, még nem tettem fel a kérdést. Csak ma láttam egy ilyen filmet, h a pasi végig kamuzott a csajnak. Ez a való életben meddig húzható? Honnan tudná a csaj, h mit dolgozok?
2022. jún. 17. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindegy hogy Pesten veszel kertes házat vagy Miskolc mellett a lyukó-völgyi cigánysoron.
2022. jún. 17. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

5#

"való életben meddig húzható?"

Ezzel a hozáállásal semeddig.

A film az nem valóság.

Talán két esetben működne.

1.világ életedben egy utolsó tróger,haszonleső féreg voltál és soha senkivel se voltál őszinte.Mindig hazudsz,igy nem kell félned hogy őszinte pillanataid lesznek.

2.Egy olyan sötét pitchával jössz össze,aki eddig barlangban élt, és nem tudja merre van arccal előre,annyira naív.

2022. jún. 17. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Aham s ez a "remek" stratégiád hányszor jött eddig be? 😃 Azért a nők nem tökhülyék. Ha nincs más érdemed mint egy behazudott diploma, meg pénz akkor annak megfelelő értelmi szintű nőt fogsz találni aki ennyire naiv. Mindazonáltal a golddigerekhez ez kevés lesz.
2022. jún. 17. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Én pl. nem akarnék kertes házban lakni, ha meg a férfi ragaszkodik hozzá, akkor odaköltöznék, ha nekem semmi felelősségem nem lenne a kerttel, akkor sem, ha ő beteg, hívhatok kertészt :D.

Amúgy meg nekem inkább az a kérdés ebben az esetben, hogy az adott férfi mennyire önálló, hajlandó-e belátható időn belül összeköltözni (nekem pl. 33 évesen van lakásom, beköltöztetem szívesen az illető férfit, ha nem akarja magára íratni akármilyen hányadban a lakást), tudunk-e úgy találkozni náluk is, hogy anyu nincs a nyakán, vagy legalább ne lehessen áthallani... az nem lenne szimpatikus, ha csak hozzánk járnánk át és úgy érzem, kb. dugni jár át, ő nem vendégel meg, vagy akkor nem hív meg helyekre, ha nem tudja elintézni azt, hogy anyu ne legyen épp akkor otthon.

Exem is anyjával lakott, de külön lakrészben. Nem volt vele gondom.

Amúgy meg jó emerismerő vagyok, az ilyen léhűtő kamumatyiket kerülöm. Viszonylag gyorsan rájövök, ha vki bekamuz egy diplomát, mert szeretek azért utánakérdezni dolgoknak, érdeklődő típus vagyok :).

2022. jún. 20. 15:59
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Csak a prostikat hagyja hidegen, hogy ilyen idősen az anyukáddal élsz. Amíg meg nem veszed a házat, addig kár ismerkedned más nőkkel, mert mindegyik el fog hajtani a helyzeted miatt.
2022. jún. 24. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!