Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire hátrány, ha egy férfi az anyjával lakik még 36 évesen? lenne nálatok esélye?
5#
"való életben meddig húzható?"
Ezzel a hozáállásal semeddig.
A film az nem valóság.
Talán két esetben működne.
1.világ életedben egy utolsó tróger,haszonleső féreg voltál és soha senkivel se voltál őszinte.Mindig hazudsz,igy nem kell félned hogy őszinte pillanataid lesznek.
2.Egy olyan sötét pitchával jössz össze,aki eddig barlangban élt, és nem tudja merre van arccal előre,annyira naív.
Én pl. nem akarnék kertes házban lakni, ha meg a férfi ragaszkodik hozzá, akkor odaköltöznék, ha nekem semmi felelősségem nem lenne a kerttel, akkor sem, ha ő beteg, hívhatok kertészt :D.
Amúgy meg nekem inkább az a kérdés ebben az esetben, hogy az adott férfi mennyire önálló, hajlandó-e belátható időn belül összeköltözni (nekem pl. 33 évesen van lakásom, beköltöztetem szívesen az illető férfit, ha nem akarja magára íratni akármilyen hányadban a lakást), tudunk-e úgy találkozni náluk is, hogy anyu nincs a nyakán, vagy legalább ne lehessen áthallani... az nem lenne szimpatikus, ha csak hozzánk járnánk át és úgy érzem, kb. dugni jár át, ő nem vendégel meg, vagy akkor nem hív meg helyekre, ha nem tudja elintézni azt, hogy anyu ne legyen épp akkor otthon.
Exem is anyjával lakott, de külön lakrészben. Nem volt vele gondom.
Amúgy meg jó emerismerő vagyok, az ilyen léhűtő kamumatyiket kerülöm. Viszonylag gyorsan rájövök, ha vki bekamuz egy diplomát, mert szeretek azért utánakérdezni dolgoknak, érdeklődő típus vagyok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!