Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha extrém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha extrém módon hiányzik, hogy valakit megszerethessek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja lett vége a párkapcsolatomnak. Nem a volt barátnőm, hanem maga az érzés mar és kínoz belül. Annyira hiányzik, hogy valakit átölelhessek és puszilhassak. De nem érzem, hogy egy párkapcsolat most jó ötlet lenne, mert az előző se ment, szerintem szimplán alkalmatlan vagyok rá. Ilyen vágyakkal még egy prostihoz sem mehetek.

Mi a megoldás? Szenvedni aztán majd lesz valami?

2022. jún. 16. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Hány éveseket vársz?
2022. jún. 16. 23:15
 2/3 A kérdező kommentje:

20+ felett vagyok.

De nem értem a kérdésed.

2022. jún. 16. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, én idővel kinőttem. Már nem kell senki, s békésen élhetem szólóban az életem, mert amúgy mindig is így akartam, nem való nekem kapcsolat.

De egyébként meg, ha te akarsz valakit, akkor tegyél érte, ez ennyi. Menj, azt ismerkedj. Sport, hobbikon, barátokon, különböző rendezvényeken keresztül. Hajrá! 💪

2022. jún. 17. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!