Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz 2100 Ft borravaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz 2100 Ft borravalót adni a pultos lánynak aki tetszik egy 2900 Ft-os hamburger esetén?

Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 00:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Az jó, hogy jelzed neki, hogy van pénzed, de simán benne van a pakliban, hogy csak elteszi és magában röhög rajtad.
2022. jún. 16. 07:49
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
és még azt hittem, én csajozok szarul
2022. jún. 16. 08:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként nem örülnék neki. Ez azt sugallja, hogy a pénzzel akarsz megvenni, valamint, hogy szerinted nem tudom megteremteni magamnak.

A pénz nekem olyan ballagási-esküvői ajándék kategória, de akkor is azért adnak azt, mert nem tudják, hogy az adott diáknak/ifjú párnak mire lesz szüksége, és nem akarják, hogy legyen 3 kenyérpirító meg 6 étkészlet. Hidd el, többet érsz, ha beszélgetsz vele, és meghívod max. egy kávéra.

2022. jún. 16. 08:47
 14/21 October15 ***** válasza:
95%

12.: Miért is jó az hogy JELZI hogy van pénze? :D Amúgy is 2100 forint mi a rákot jelez? Azt hogy 1 nap nem taxival ment a sarki boltba max ennyit.

Tudom is én ha betolom a jelzett bárba a zongorámat és nem kapok közbe szívrohamot az jelez valamit [leginkább azt, hogy egy idióta vagyok] de 2100 forint az pont semmit nem jelez. :D

Amúgy ha 2k+ft-ból akarja jelezni, hogy van pénze akkor szerintem megtette a hamburger megvásárlásával. :D Mondjuk nyilvánvalóan aki oda megy annak mindenkinek belefér 2,9k egy hambira szóval ha a csaj ez alapján válogat akkor még egy darabig eltart mire eljut a kérdezőig. :D

2022. jún. 16. 09:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon!
2022. jún. 16. 09:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyagiasnak találod a nőt, akkor talán szívesen el is teszi, sőt, még egy darabig fejni is fog, aztán lekoptat.
2022. jún. 16. 09:46
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

"Miért is jó az hogy JELZI hogy van pénze? :D"

Na vajon? :D

2022. jún. 16. 12:34
 18/21 October15 ***** válasza:
93%

17.: Na vajon? Pont ezt várom, kérlek oszd meg velünk a nyilvánvaló tényt [mert hát nyilván az nemde?], hogy miért kell jelezni. Kérlek oszd meg velünk bölcsességed, milyen módon fogja felkelteni 2100 forint bárki figyelmét?

Meg ha már mindenáron azt hiszitek, hogy minden csaj a pénzre nedvesedik akkor legalább annyi kreativitás szorulna belétek, hogy a pénz meglétét nem azzal jelzitek, hogy konkrétan előveszitek és mutogatjátok... XD

2022. jún. 16. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Na ugye, hogy tudod. De akkor mégis hogyan lehet jelezni? Bankszámlakivonattal? :D
2022. jún. 16. 16:56
 20/21 October15 ***** válasza:
100%

Nem nem tudom. Szerintem nem a pénzre nedvesednek a csajok. :D

Passz, szállj ki egy teli benzineskannával egy nem magyar rendszámú autóból. :D

Amúgy tök m1 a személyiség pénzzel való pótlása önmagában qrva gáz.

Persze nyilván ellehet hívni olyan helyre ami mondjuk feltételezi, hogy van némi fölös pénzed de annak ne az legyen már az oka, hogy "fuh nézd mennyi zsém van látod milyen jó csávo vagyok csak azért mert van pénzem ugye látod naaaaaa ugye mondd már hogy látod..." :D

2022. jún. 16. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!