Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak hasonlóan magasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak hasonlóan magasan vannak az elvárásaik vagy én vagyok furi pasi?

Figyelt kérdés
100 nőből max. olyan 2, 3nak adnék esélyt, egyszerűen mindegyiket csúnyának látom, vagy itt ott lóg vagy hülye lófeje van, vagy kicsi a melle stb...
2022. jún. 15. 07:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10. Nem, de az ízlés szerintem külsőtől független....nem gondolnám hogy a külső befolyásolja az ember ízlését
2022. jún. 15. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

8: egyetértek veled. Én is azt látom, hogy férfiak leszólják a nekik nem tetsző nőket, gyakran ordenáré módon és nem értem ez mire jó. Nőként nekem nagyon kevés férfi tetszik igazán, de senkit nem szólok le a külseje miatt, nem teszek rá megjegyzéseket.

Sajnos a férfiak ebben is mások...

2022. jún. 15. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugye? Nem mindegyik csinálja (sőt igazából azt hiszem, kevesen, csak jobban megjegyzi az ember és többnek tűnnek), de nagyon felesleges és bántó, velem is számos alkalommal előfordult. Leszólások, fintorok, szájhúzások - és ez csak az, amit előttem csináltak. Nem mintha olyan ronda lennék, másoktól kaptam bőven bókot is, szóval inkább erős közepesre tippelem magam, olyan szomszédlány-típusnak. Volt, hogy padon bandázó suhancok közelében sétáltam el, fiatalabbnak néztek, nem tudták hogy kb egy tizessel idősebb vagyok náluk. Az egyik halkan ciccegett (már ennek sem örültem, idegesítő volt), mire a másik: "Mit ciccegsz?" - "Hát mert jó" - "Ez? Hülye vagy? Nem is jó". Hát szíven ütött, és nem a "nem", hanem az "EZ". Hogy ha neki nem tetszem, akkor annyi értelmem van mint az útmenti szemétnek, azt sem érdemlem hogy idegenként emberszámba vegyenek (mondjuk ne a fülem hallatára nevezzenek "ez"-nek, és ne a fejem fölött véleményezzenek mint egy állatkerti majmot), és akinek tetszem, az meglepően hülye. Hát...nem tudom mire volt ez jó. Ő sem volt egy szép gyerek, de nem vágtam a képébe, mert a kutya se kérdezte, meg jelentősége sincs, úgyhogy hagytam élni. Elvártam volna ennyit visszafelé is, szerintem nem fáj befogni.

2022. jún. 15. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!