Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőm" a 2. randin befingottt, de valami írtó büdöset. Nem szóltam, de majdnem elhánytam magam. El is ment tőle a kedvem. Dobjam ki vagy adjak még esélyt?
Figyelt kérdés
Csendes sunyi volt, ő meg úgy tett mintha semmi se történr volna, pedig gondolhatta hogy érzem és majdnem lefordultam a székről.2022. jún. 14. 16:29
12/25 anonim 

válasza:

Nem hinném hogy a kérdező volt valaha randin - lehet hogy a 44 éves utcai fenegyerek rapper írta àm
13/25 A kérdező kommentje:
12. Miért, az az általános, ha egy randin ismerkedéskor ôssze-vissza fingik az ember??? Érdekes én vissza tudom tartani, még nem haltam bele! De sok itt az igénytelen ember, istenem, azon röhögnek, hogy a szájukba fingik a másik!
2022. jún. 14. 17:44
15/25 anonim 

válasza:

Hihih-hahaha
Annyira erőlteted ezeket a *aszós -fingos poénokat , csak be ne szarjál mikor kitalálod
😆
16/25 anonim 

válasza:

Csak a teljesség kedvéért, hányadik randin lehet galambot eregetni anélkül, hogy az érzékeny, kislányos lelki világod ne sérüljön?
17/25 anonim 

válasza:

Szerintem nem csak fingik, de szarik is, de az is lehet hogy beszarik. Előfordul ez néha az emberi lényeknél. Az angyalok talán nem finganak.
18/25 anonim 

válasza:

Most az egy dolog hogy minden ember fingik meg szarik de szerintem is tök kiábrándító az ismerkedős fázisban fingani a másik előtt. Az meg hogy úgy csinál mintha semmi se történt volna, az még rosszabb. Akkor inkább mondom hogy ne haragudj véletlen volt.
19/25 anonim 

válasza:

Pedig én is tapasztaltam hogy laposba eleresztett egy irtó büdöset. Nem egyszer, különböző nőnemű egyedektől. Semmi bocsi, nem is vártam el. Nem tettem szóvá, ez van, nem kellemes, de mit is mondjak. De volt olyan is, hogy az ég beleremegett, mert nem tudta tartani. Ez megint csak biológia, gondolom feszült volt, de gyorsan túlléptünk ezen. Emiatt nem hozom kellemetlen helyzetbe.
20/25 anonim 

válasza:

Elég gáz szerintem. Nem illik pukizni társaságban sem, Ott is vissza tudjátok tartani gondolom, akik most azt írták, hogy ez természetes dolog.
Én a mai napig nem merek a párom előtt pukizni (9 hónapja vagyunk együtt). Vissza tudom tartani.
Azért adj még egy esélyt, mert lehet ez az eset a félévente egyszerbe pont beleesett. Előfordul, de ha rendszeres, az már tényleg kiábrándító szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!