Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nyílik meg a srác kicsit sem, foglalkozzak vele?
Anno párszor randiztunk, és most újrakezdtük az ismerkedést. Ősztől fogunk majd tudni normálisabban találkozgatni, most még külföldön van.
Nagyon normális egyébként, minden nap beszélünk, megkérdezi, hogy vagyok, milyen napom volt, jó reggelt üzenetet is írt néha, szokta írni azt is, mennyire szeretne már látni, 1-2x videóztunk is már, szex chat, stb.
Csak az a bajom, hogy amúgy a beszélgetésben meg nem nagyon van tartalom. :/ Nem azt várnám, hogy gyakrabban írjon, vagy többet, csak annyira nem tudok róla semmit, és egyre jobban zavar. Mert mindig csak ilyen felszínes dolgokról van szó, meg persze mesélt már a családjáról, meg hogy miket csinál, mi érdekli, de semmi mélyebb gondolat, vagy hogy miről mi a véleménye. Ha esetleg mégis ilyesmi felé terelődne a dolog, arra meg nem válaszol normálisan..
Mi baja lehet szerintetek?
Mert nekem ez így nagyon üres.. Meg eléggé értelmetlen is. És sajnos élőben sem sokkal nyitottabb. De ettől függetlenül meg nagyon tetszik, meg tényleg normálisnak tűnik, csak nem tudom, ezzel mit lehetne kezdeni. :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!