Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem nyílik meg a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nyílik meg a srác kicsit sem, foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés

Anno párszor randiztunk, és most újrakezdtük az ismerkedést. Ősztől fogunk majd tudni normálisabban találkozgatni, most még külföldön van.

Nagyon normális egyébként, minden nap beszélünk, megkérdezi, hogy vagyok, milyen napom volt, jó reggelt üzenetet is írt néha, szokta írni azt is, mennyire szeretne már látni, 1-2x videóztunk is már, szex chat, stb.

Csak az a bajom, hogy amúgy a beszélgetésben meg nem nagyon van tartalom. :/ Nem azt várnám, hogy gyakrabban írjon, vagy többet, csak annyira nem tudok róla semmit, és egyre jobban zavar. Mert mindig csak ilyen felszínes dolgokról van szó, meg persze mesélt már a családjáról, meg hogy miket csinál, mi érdekli, de semmi mélyebb gondolat, vagy hogy miről mi a véleménye. Ha esetleg mégis ilyesmi felé terelődne a dolog, arra meg nem válaszol normálisan..

Mi baja lehet szerintetek?

Mert nekem ez így nagyon üres.. Meg eléggé értelmetlen is. És sajnos élőben sem sokkal nyitottabb. De ettől függetlenül meg nagyon tetszik, meg tényleg normálisnak tűnik, csak nem tudom, ezzel mit lehetne kezdeni. :/

2022. jún. 13. 06:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként április végén itt volt pár napot, akkor tudtunk találkozni.
2022. jún. 13. 07:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak sekélyes vagy nem annyira intelligens, hogy érdekeljék mélyebb témák. Én nem eroltetnem. Mióta beszélgettek, hogy szexchat is van? Mert ha nem régóta akkor gyanús, hogy emiatt beszélget elsősorban.
2022. jún. 13. 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Szex chat után mit vársz többet. Megkapja amit akar, miről beszélgessen veled? Ez még nem jött le neked?
2022. jún. 13. 07:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg ennyire van igénye. Élőben max jókat tudtok szexelni.
2022. jún. 13. 08:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az online kommunikáció egyáltalán nem természetes, nem csoda, hogy meghal a beszélgetés. Én meg is őrülnék, ha valakivel állandóan neten kéne beszélni. A hús-vér kapcsolatok híve vagyok.
2022. jún. 13. 09:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Élőben is zárkózott, nagyon kérdezgetni kell mindenről. Amikor itt volt ugye pár napot, akkor szex is volt, de ez a szex chat nem volt utána, csak most vagy 2 hete került ez így szóba. De a tali előtt is ilyen volt, szóval ez semmilyen szinten nem módosított a viselkedésén.
2022. jún. 13. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Akkor ez egy szexkapcsolat.
2022. jún. 13. 10:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, hogy nem alkalmas annál többre, mert aki ennyire zárkózott, azzal nem tudok mit kezdeni.
2022. jún. 13. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én barátomról kiderült, hogy nehezére esik írni, ezért chateléskor felszínes, de élőben hosszan tud beszélni és van is véleménye. Ja amúgy telefonálni sem szeret annyira. Szóval, ha nem találkozunk, akkor ki sem derült volna számomra, hogy milyenek a gondolatai.
2022. jún. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!