Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak egyrésze miért van abban a tévhitben,hogy ha elég jó az egzisztenciaja akkor lenyegeben venni/berelni tud 1 barátnőt?
Majd egy nap meg fogjuk dönteni ezt a rendszert...
És az egzisztencia függvényében néznek el egyéb dolgokat (előnytelen külső, idősebb, egyéb tulajdonságok).
Pontosan! Hajlandó vagyok elnézni,ha egy pasi nem a legjóképűbb a földön, ha cserébe kényelmes életem lehet.
Azért mert a mai vadkapitalizmus, meg az életmódmagazinok, meg a kocsival rajoló cigányok a tiktokon elhitették velük, hogy nekik arra kell vágyniuk.
És sajnos nem olyan okosak, hogy rájöjjenek, hogy nem az számít.
Képezni magad, hogy egy százassal tobbet keress, vagy szakmát váltani? Azt azért már nem! Inkább panaszkodnak itt.
"életmódmagazinok, tiktokon elhitették velük, hogy nekik arra kell vágyniuk" - Nem kell olyan messzire menni, az nem hit kérdése, hogy "vaj" márkájú vajat veszel 200-ért, vagy Lurpakot 1400-ért, és azért nézd meg hányféle dologgal találkozol a hétköznapokban...
"Képezni magad, hogy egy százassal tobbet keress, vagy szakmát váltani?" - A százas ezen a szinten kevés :) Most 200 vagy 300 ezer majdhogynem mindegy, és 700-800 úgyse lesz belőle semmilyen képzéssel.
"700-800 úgyse lesz belőle semmilyen képzéssel."
Nem értem, ha valakit amúgy sem vet fel a pénz vagy kevesebb lehetősége volt, annek lehet megéri egy képzésbe fektetni melósként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!