Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kívánnál az exednek?
Figyelt kérdés
Miért?2022. jún. 10. 19:32
1/23 anonim 

válasza:

Nem kívánnék neki semmi rosszat. Talán, ha velem nem, akkor mással megtalálja a számításait.
3/23 anonim 

válasza:

Kevesebb hibázást. Mindenki megöregszik, de nem mindenki hal meg egyedül. Még van ideje gyakorolni a gerincnövesztést végülis
4/23 anonim 

válasza:

Rosszat senkinek nem szabad kívánni! Mert csak idő kérdése és visszaszáll.
5/23 anonim 

válasza:

Pont ma láttam az utolsó exemet. 12 év alatt semmit sem változott, egy lottózó előtti asztalnál ült, sört vedelt, röhögcsélt a többi suttyóval. Szégyenfolt a múltamból... Ha ettől boldog, akkor kívánom neki ugyanezt még 100 évig, és kívánom neki, hogy az anyukája is éljen addig, hogy legyen aki eltartsa.
6/23 anonim 

válasza:

Legyen boldog valakivel, ha már egymás mellett ezt nem találtuk meg.
7/23 anonim 

válasza:

Miért kéne neki bármit kívánni? Én semmit nem kívánok neki. Nem tudom mit mondanék neki, ha nagyon muszáj lenne. Érdekes dolog.
8/23 anonim 

válasza:

Boldogságot.
Egyik exemmel sem azért lett vége, mert bármelyikünk is rossz ember lett volna, vagy ártottunk volna egymásnak. Nem illettünk össze. De jó emberek, akik megérdemlik, hogy boldogok legyenek valaki mellett.
9/23 anonim 

válasza:

Abszolút adom a 8-as válaszát. Nem kívánnék nekik semmi rosszat, sőt, remélem boldogok lesznek, és megtalálják a helyüket.
10/23 anonim 

válasza:

fürdésnél felejtse kint a törölközőjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!