Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nok! Ha nem kivannatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok! Ha nem kivannatok a szexet akkor engednetek a parotoknak hogy mas novel elje ki a szexualis vagyait?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel hogy titeket nem erdekel a szex, nincs ra igenyetek de amugy szeretitek egymast.

Persze csak szexre tartana egy not, csak 1et, semmi randi, csak pusztan szex

2020. dec. 27. 23:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2020. dec. 27. 23:28
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Pasi vagyok, de szerintem ez max nyitott, vagy teljesen kihűlt kapcsolatban működne.
2020. dec. 27. 23:29
 3/15 A kérdező kommentje:

miert nem?

Tegyuk fel ugyan ugy teged szeret, hozzad megy haza minden nap, de a szex fontos neki ami neked meg egyaltalan nem kell.

2020. dec. 27. 23:30
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Miért akarod magad olyan nőhöz kötni akivel nem egyezel? Ez valami rejtett mazochizmus, vagy maga a megcsalás izgat ez indít be?
2020. dec. 27. 23:38
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem kívánnám sem a szexet, sem a párom, akkor természetesen engedném...Ha én nem szeretnék szexelni, akkor nem kényszeiteném a másikat is a szex mentes életre...

Szerintem egy fiatal férfinek (és jobb esetben nőnek is) kínszenvedés, ha nem élheti valamilyen formában ki a vágyait.

De mivel akit szeretek, azt iszonyúan kívánom, és ahányszor csak tehetjük összebújunk, és hűséget fogadtunk, borzasztóan rosszul esne ha mással is élne testi kapcsolatot.

2020. dec. 27. 23:38
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Ebben az esetben nem kéne társ.

Ez így minden félnek megalázó, még a szeretőnek is.

2020. dec. 27. 23:44
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Engem nem zavarna, de ha egy szeretője van, akkor el fogja végül hagyni azért a másikat. Ha sokszor van egy csajjal kialakulnak az érzelmek, úgyis fognak beszélgetni, megismerik egymást. Plusz a csaj se hiszem, hogy másodhegedűs akarna maradni.

Szóval ha már van elhajlási engedély akkor legyen mindig más csajjal, csak mondjuk minddel öt alkalommal, vagy amiben megállapodtok. Én legalábbis lehet így lennék. De te tudod mire vagy féltékeny és mire nem. Ha érzelmileg elég erős a dolog, akkor lehet oké, de ha nem, akkor ki fog ugrani a kapcsolatból, ha talál jobbat. Bár valszeg ez már így csak barátság lenne, ha már a szexért is máshoz megy.

2020. dec. 27. 23:57
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha csak a szülés utáni időszakról van szó, amikor az ember annyira fáradt, hogy élni sincs ideje, akkor nem tolerálnék ilyesmit. Mert attól még szeretem. Szülés után 2,5 évig nem kívántam a szexet. A gyerek óránként ébredt majdnem 3 éves koráig. Később más probléma miatt elhidegültünk, aminek ehhez semmi köze nem volt, azóta nem érdekel, kivel oldja meg a szexuális életét. De szerintem senkivel. :(
2020. dec. 28. 00:14
 9/15 anonim ***** válasza:

8!

Azota valtozott valami?

2020. dec. 28. 00:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha hosszabb időszak után nem érdekelne a szex, nem lenne rá különösebb ok, ami kézzelfogható vagy tudható (pl. a párom leigénytelenedik, büdös, nem foglalkozik azzal, nekem mi a jó stb.), és nem tudjuk megtalálni az okát... mert ilyen esetben azért én elmennék szexológushoz, terápiára stb... és mondjuk tényleg nem szülés utáni első pár hónapról, vagy ne gondoljuk bele, de szexuális erőszak utáni első pár hónapról lenne szó, én engedném. Az lenne a kérésem, hogy ne olyan emberrel kamatyoljon, akiről tudja, hogy ismerem... ilyen esetben jobban venném, ha prostihoz menne... de az nem férne bele, hogy vmelyik barátnőmmel, munkatársammal, vmelyik ismerősöm nőjével, barátunk tesójával. És hogy azért ne naponta, és töltsen elég időt velem.
2020. dec. 28. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!