Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tarsadalom kb hany %a tartozik az incelek/femcelek közé?

Figyelt kérdés

Sajnos ahogy esszre vettem ez nem csak a neten harsogott problema már

Az egyetemen(bge) is azt veszem eszre h egyre tobb fiatal csoportars maganyos es nehezen talal part legyen az nő vagy ferfi...

2022. jún. 10. 11:34
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
94%

8

Aha, a 65 kilósok meg azon sírnak, hogy kigyúrtnak kell lenni. Legalább döntsétek már el, basszus... 😂

2022. jún. 10. 11:54
 12/54 anonim ***** válasza:
94%
10 A gyerekszületések száma azért csökken, mert (1) a párok egy MAX két gyereket vállalnak, (2) nagyon sok pár egyáltalán nem vállal gyereket. A probléma tehát nem a párkapcsolatok és házasságok számával van, hanem a gyerekvállalási kedv csökkenésével. (Ha baj egyáltalán, hogy nem járulunk hozzá a túlnépesedéshez.)
2022. jún. 10. 11:56
 13/54 anonim ***** válasza:
73%

"Ferfiak 30 -40 % jelenleg."

Biztos, hogy nem. A férfiaknál nem az a baj, hogy nem találnak senkit, hanem inkább az, hogy nem találnak olyat, aki igazán kellene neki. Tehát például ő playmate csajt akar, de csak egy átlagos nő jut neki.

2022. jún. 10. 12:09
 14/54 anonim ***** válasza:
65%

Mivel femcelek szinte nem is léteznek (illetve elhanyagolható arányban) ezért nem olyan magas

Az idősebb korosztályokban pedig ugye nem volt olyan súlyos a női hipergámia még, ez az utóbbi évek terméke (tinder)

Az incelek maguk 5-10% max. (a femcelekkel együtt)

A magányos emberek aránya 30-40% lehet, ez már az időseket is bőven érinti ugye

2022. jún. 10. 12:25
 15/54 anonim ***** válasza:
63%

Ez a szám úgy kezdődik, hogy "0,".

Igazából jelentéktelen dologról van szó. Az egyáltalán nem nagy jelentőségű, hogy pár fórumot pár hülye ellep és napi szinten ontja oda a marhaságait.

Én is megtehetném, hogy kitalálok valami teljesen hülye mozgalmat vagy kérdés fajtát és kiírom ide napi szinten 4-5 alkalommal. Egy idő után már minden rendszeresen feljáró felhasználó "ismerne" és tudná, hogy ezzel már találkozott és már megint ez a hülye..

Ez viszont nem mozgalom.

2022. jún. 10. 12:31
 16/54 anonim ***** válasza:
38%

A társadalom hány százaléka azért nem jó kérdés, mert abban a 45-50 év felettiek is benne vannak, akiket egyáltalán nem érint a modern párkapcsolati piac krízise.

Ha a 15-35 év közöttieket nézzük, akkor a férfiak oldalán a 25-35% simán reális lehet, az, hogy ezek közül mennyien hivatkoznak magukra incelként, nehezebb lenne megmondani. Femcelek tényleg kevesebben vannak, de pl. USA-ban már elég jelentős a számuk és femcel közösségek is vannak, tehát idővel ők is megjelennek mindenütt.

25F

2022. jún. 10. 12:32
 17/54 anonim ***** válasza:
23%

Ez a szám úgy kezdődik, hogy "0,".

az, hogy homokba dugod a fejed, és nem veszel tudomást a társadalmi problémákról, nem jelenti azt, hogy nem érint egy nem elhanyagolható százalékot

2022. jún. 10. 12:35
 18/54 anonim ***** válasza:
70%
17 Az, hogy a saját problémádat gigantikus mértűre fújod, még nem lesz társadalmi kérdés. 😉
2022. jún. 10. 12:38
 19/54 anonim ***** válasza:
70%

" nem érint egy nem elhanyagolható százalékot"

NE viccelj már velem. Milyen nem elhanyagolható %-ról beszélsz?

Még a jehovások közül is többel találkozik az ember a való életben, mint bármilyen incel mozgalmat népszerűsítő bohócokkal. Egyébként pedig én nem dugom a fejem sehova, viszont én legalább tudom, hogy mindenki saját magáért felel.

Talán nem másra kéne mutogatni, hanem változtatni azon ami a probléma.

(Mármint valós probléma és nem olyan mondvacsinált dolgok, hogy a nőknek lehetetlen igényei vannak.)

Én napi szinten találkozom rengeteg emberrel és szerintem futólag ismerek kb több mint 1000 embert és rengetegnek van párkapcsolata és felesége is.

Ezek szerint akkor minden ismerősöm CHAD és milliomos?

2022. jún. 10. 12:40
 20/54 anonim ***** válasza:
35%

"Én napi szinten találkozom rengeteg emberrel és szerintem futólag ismerek kb több mint 1000 embert és rengetegnek van párkapcsolata és felesége is."

Igen, rengetegnek

Rengeteg embernek meg nincsen, ezt ugye kihagytad. Mert abban a pillanatban amikor azt állítanád hogy szinte MINDEN ismerősöd párkapcsolatban él, akkor úszik is el a hitelességed.

2022. jún. 10. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!