Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ennyi idő után, hogy még nem hiányzom neki, vagy ebből már semmi jó nem lesz? Ti mikor szerettétek meg a párotokat? (Hosszú)
A kérdés bugyutának tűnhet, de már egy ideje egyedül vagyok és a netes társkeresésben sem vagyok otthon, szóval nem tudom, hogy mi számít "normálisnak".
Ő a férfi, én a nő,1 hónapja ismerkedünk, máj. 21-én volt az első randink. Azóta 4x találkoztunk, az utolsó kettőn le is feküdtünk. Most 10 napig nem fogunk találkozni mert nyaral, utána én leszek külföldön 1 hétig. Tegnap ahogy köszöntünk el csak így viccesen, komolytalanul megkérdeztem, hogy fogok-e majd neki hiányozni. Erre kiguvadtak a szemei és olyan fejet vágott, mintha arra kértem volna, hogy vezessen az oltár elé, nem válaszolt. Mentegetőztem, hogy nem komolyan gondoltam, utána szerencsére mennem kellett. Egész nap alig írt, este sem köszönt el. Eldöntöttem, hogy ez így elég beszédes, inkább lezárom majd a dolgot mielőtt sérülnék, de ma meg már megint normálisan írogat.
A gond az, hogy van egy viszonylag komolyabb, diagnosztizált szorongásom, meg néha hajlamos vagyok a paranoid élményfeldolgozásra, így most abszolút nem tudom eldönteni, hogy megint én látok rémeket meg én agyalom túl, és tényleg korai volt meg vicc szintjén is a kérdés, vagy nem tervez velem komolyan?
Egyébként amúgy rendes, fogja a kezem a kocsiban, sokszor átölel csak úgy, majdhogynem számomra sokszor is, fogta már az utcán is a kezem, ha megyek hozzá akkor főz és nasival készül. De még semmi utalást nem tett arra, hogy szeretne kapcsolatot és tudom, hogy még a családja és a barátai sem tudnak rólam. Nyilván szerelmes még én sem vagyok, de nekem már szokott hiányozni.
Ti mikor kezdtetek ragaszkodni a párotokhoz?

Nem tudom, hogy én vagyok-e a fura, de ha TÁRSkeresőn ismerkedek, párkapcsolat kialakítás céljából találkozok valakivel, és az annyira jól sikerül, hogy invitálom magamhoz, főzök neki, tökre készülök, lefekszem vele, ölelgetem, simogatom - az részemről egyértelmű utalás, hogy párkapcsolatot szeretnék. Mondjuk nekem nem esik nehezemre kimondani ezt, mivel tudom mit akarok és el tudom dönteni egy-két találkozó után.
Szóval egy ilyen szituba, aki így reagál arra, ha azt kérdezed, hogy hiányozni fogsz-e... hát, én megkérdezném, hogy akar-e tőlem komolyat, vagy csak szórakozunk? Mert ha utóbbi akkor nem illünk össze, sajnálom, lesz más, aki hozzám passzol, komolyan vesz és érzlmileg hasonlóak vagyunk, boldogok lehetünk a jövőben is, nem kell ilyenekkel küzdenem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!