Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ennyi idő után, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ennyi idő után, hogy még nem hiányzom neki, vagy ebből már semmi jó nem lesz? Ti mikor szerettétek meg a párotokat? (Hosszú)

Figyelt kérdés

A kérdés bugyutának tűnhet, de már egy ideje egyedül vagyok és a netes társkeresésben sem vagyok otthon, szóval nem tudom, hogy mi számít "normálisnak".

Ő a férfi, én a nő,1 hónapja ismerkedünk, máj. 21-én volt az első randink. Azóta 4x találkoztunk, az utolsó kettőn le is feküdtünk. Most 10 napig nem fogunk találkozni mert nyaral, utána én leszek külföldön 1 hétig. Tegnap ahogy köszöntünk el csak így viccesen, komolytalanul megkérdeztem, hogy fogok-e majd neki hiányozni. Erre kiguvadtak a szemei és olyan fejet vágott, mintha arra kértem volna, hogy vezessen az oltár elé, nem válaszolt. Mentegetőztem, hogy nem komolyan gondoltam, utána szerencsére mennem kellett. Egész nap alig írt, este sem köszönt el. Eldöntöttem, hogy ez így elég beszédes, inkább lezárom majd a dolgot mielőtt sérülnék, de ma meg már megint normálisan írogat.

A gond az, hogy van egy viszonylag komolyabb, diagnosztizált szorongásom, meg néha hajlamos vagyok a paranoid élményfeldolgozásra, így most abszolút nem tudom eldönteni, hogy megint én látok rémeket meg én agyalom túl, és tényleg korai volt meg vicc szintjén is a kérdés, vagy nem tervez velem komolyan?

Egyébként amúgy rendes, fogja a kezem a kocsiban, sokszor átölel csak úgy, majdhogynem számomra sokszor is, fogta már az utcán is a kezem, ha megyek hozzá akkor főz és nasival készül. De még semmi utalást nem tett arra, hogy szeretne kapcsolatot és tudom, hogy még a családja és a barátai sem tudnak rólam. Nyilván szerelmes még én sem vagyok, de nekem már szokott hiányozni.

Ti mikor kezdtetek ragaszkodni a párotokhoz?

2022. jún. 9. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 8-as, hanyadik randin csattanhat el az első csók, hanyadikon lehet szexelni és mikortól illik, hogy hiányozzon? Mit mond errő a falu szája?
2022. jún. 9. 11:50
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, hogy én vagyok-e a fura, de ha TÁRSkeresőn ismerkedek, párkapcsolat kialakítás céljából találkozok valakivel, és az annyira jól sikerül, hogy invitálom magamhoz, főzök neki, tökre készülök, lefekszem vele, ölelgetem, simogatom - az részemről egyértelmű utalás, hogy párkapcsolatot szeretnék. Mondjuk nekem nem esik nehezemre kimondani ezt, mivel tudom mit akarok és el tudom dönteni egy-két találkozó után.

Szóval egy ilyen szituba, aki így reagál arra, ha azt kérdezed, hogy hiányozni fogsz-e... hát, én megkérdezném, hogy akar-e tőlem komolyat, vagy csak szórakozunk? Mert ha utóbbi akkor nem illünk össze, sajnálom, lesz más, aki hozzám passzol, komolyan vesz és érzlmileg hasonlóak vagyunk, boldogok lehetünk a jövőben is, nem kell ilyenekkel küzdenem...

2022. jún. 9. 11:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akivel lefekszem, az nehogy már ne ereszthessen meg nekem egy ilyen poént. Nekem is ez a dolog tűnt fel. Nyilván nem vagyunk egyformák, sokaknak nem kell annyi idő a szexhez, de azért egy ilyenen azok sem akadnának fenn.
2022. jún. 9. 12:09
 14/21 A kérdező kommentje:
8: Nem, 3x találkoztunk előtte és a negyediken feküdtünk le, bár gondolom neked ez még így is korai.
2022. jún. 9. 12:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Húha, a negyediken? Ajaj... Amúgy mi is. Most volt az esküvőnk.
2022. jún. 9. 12:22
 16/21 anonim ***** válasza:
15%
Megáll az eszem a válaszokat olvasva. Basszus, május 21-én volt az első randitok, szóval legjobb esetben is alig több, mint 2, azaz KETTŐ HETE jártok (és nem mindenki veszi úgy, hogy az első randitól kezdve együtt vannak), és azt várjátok, úgy hiányoljon, mintha az élete szakadt volna ketté?
2022. jún. 9. 12:23
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Azért vágott arckifejezéseket, mert még korai volt ilyen kérdést nekiszegezni. Mert IDŐ, míg megerősödnek az érzelmek és kibontakozik egy kapcsolat, és főleg az elején az ember még jól érzi magát egyedül is (már csak ezért sem szokás pl. egy hét után összeköltözni).
2022. jún. 9. 12:24
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ne aggódj, kérdező, ez egy teljesen normálisan alakuló kapcsolat.
2022. jún. 9. 12:25
 19/21 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy a GYK közönsége tele van mindenféle szorongással küzdő, vagy irreális álmokat kergető emberrel, szóval ennek fényében értékeld a válaszokat.
2022. jún. 9. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha majd találkoztok (és kér valamelyikőtök -én a helyedben nem kezdeném - újabb találkozást), akkor majd eldől minden. Ha nem jelentkezik - vége. Ha jelentkezik és találkoztok, akkor jönne az, amit írtam, azaz vagy-vagy.
2022. jún. 9. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!