Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ennyi idő után, hogy még nem hiányzom neki, vagy ebből már semmi jó nem lesz? Ti mikor szerettétek meg a párotokat? (Hosszú)
A kérdés bugyutának tűnhet, de már egy ideje egyedül vagyok és a netes társkeresésben sem vagyok otthon, szóval nem tudom, hogy mi számít "normálisnak".
Ő a férfi, én a nő,1 hónapja ismerkedünk, máj. 21-én volt az első randink. Azóta 4x találkoztunk, az utolsó kettőn le is feküdtünk. Most 10 napig nem fogunk találkozni mert nyaral, utána én leszek külföldön 1 hétig. Tegnap ahogy köszöntünk el csak így viccesen, komolytalanul megkérdeztem, hogy fogok-e majd neki hiányozni. Erre kiguvadtak a szemei és olyan fejet vágott, mintha arra kértem volna, hogy vezessen az oltár elé, nem válaszolt. Mentegetőztem, hogy nem komolyan gondoltam, utána szerencsére mennem kellett. Egész nap alig írt, este sem köszönt el. Eldöntöttem, hogy ez így elég beszédes, inkább lezárom majd a dolgot mielőtt sérülnék, de ma meg már megint normálisan írogat.
A gond az, hogy van egy viszonylag komolyabb, diagnosztizált szorongásom, meg néha hajlamos vagyok a paranoid élményfeldolgozásra, így most abszolút nem tudom eldönteni, hogy megint én látok rémeket meg én agyalom túl, és tényleg korai volt meg vicc szintjén is a kérdés, vagy nem tervez velem komolyan?
Egyébként amúgy rendes, fogja a kezem a kocsiban, sokszor átölel csak úgy, majdhogynem számomra sokszor is, fogta már az utcán is a kezem, ha megyek hozzá akkor főz és nasival készül. De még semmi utalást nem tett arra, hogy szeretne kapcsolatot és tudom, hogy még a családja és a barátai sem tudnak rólam. Nyilván szerelmes még én sem vagyok, de nekem már szokott hiányozni.
Ti mikor kezdtetek ragaszkodni a párotokhoz?

Egy hónapja ismerkedtek, négyszer találkoztatok és azt várod tőle, hogy komolyabban tervezzen veled? Nőként írom, hogy ezt nagyon túlgondolod.
Tudom, hogy mi nők hamarabb kezdünk ragaszkodni a választottunkhoz, de ez még nekem is irtó gyors lenne.
Nálunk kb. fél év után jött el az az érzés, hogy tudtuk, együtt szeretnénk leélni az életünket. Igaz, ehhez hozzátartozik, hogy előtte mindketten eléggé megégettük magunkat az előző kapcsolatainkban, de ha nem így lett volna, akkor sem vártuk volna el egymástól, hogy négy találkozó után bármelyikőnk komoly kapcsolaton gondolkodjon.

Csak dugásra használ
Ezt a vak is látja

*Tehát nem értette, te nem ugy mesz nyaralni hogy alig várod már hogy indulj? Ilyenkor a másiknak azt kivanjuk erezze jol magát maxon!:)
Es nem a síras megy hogy atyaég elvalasztják egymástol a szerelmeseket.

Nos, akkor eddig kb 1-1 az állás, pedig az első kommentelő már éppen megnyugtatott volna :D
A komolyan tervezni dolgot nem úgy értettem, hogy együtt leélni az életünket, hanem hogy el tud-e képzelni egy esetleges párkapcsolatot, vagy tényleg csak dugópajtinak tart.
De köszönöm, hogy leírtad, hogy túl gondolom. Én is nagyon megégettem magam az utolsó párkapcsolatomban ezért is nem akartam sokáig ismerkedni. Most meg attól is félek, hogy ráterhelem a bizonytalanságaimat, azt nagyon nem szeretném, szóval ahelyett, hogy őt terhelem a butaságaimmal inkább titeket fárasztalak :D
Amúgy négyes jó, hogy behoztad ezt a nézőpontot is, ebbe pl én így nem gondoltam bele.

Nekem az intő jel, hogy egy olyan ártatlan kérdésre, hogy fogok-e hiányozni, így reagál és utána cseszik írni.
Én és az eddigi összes párom tudtuk egy hónap után, hogy meg szeretnénk próbálni együtt, és nyilván nem úgy, mint egy több hónapos, éves kapcsolatban, de szerettük egymást. Ebből az is következett, hogy hiányoztunk egymásnak.

Tehát kétszer találkoztatok,a harmadik randin már le is feküdtek.
Komoly kapcsolatra ne számíts.

A leírás alapján 80%, hogy csak d.gópajtinak tart. A #7-es leírta a lényeget.
34F

Az első randi után tudtam, hogy a párommal akarok lenni, és ő is ugyanígy volt.
Ahol harcolgatni kell, az már rég rossz.
Szóval én semmi jót nem látok ebben a helyzetben, amiben vagy. Hacsak nem azt, hogy tényleg van valaki, akivel ágyba bújhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!